Algemeen

Opmerkelijke nieuwe casting voor aankomende 'Avatar'-films

Deze grapjas zal een marinebioloog spelen in de films van James Cameron.

door Steven van der Vegt om 06:51 in Algemeen
Het is inmiddels onvermijdelijk dat we de komende jaren eindelijk de vele vervolgen van Avatar gaan krijgen. Althans, dat is als ze nu wel daadwerkelijk uitkomen op de geplande data, welke steeds aangepast werden de laatste jaren. Dat filmmaker James Cameron er actief mee is mag duidelijk zijn. Zo voegde hij laatst o.a. Kate Winslet en Michelle Yeoh aan de cast toe. Inmiddels maakte hij een nieuwe toevoeging bekend.

De nieuwe acteur op de loonlijst is de Nieuw-Zeelandse komiek Jemaine Clement, bekend uit het muzikale komedieduo Flight of the Conchords. Als acteur, regisseur en scenarist werkte hij veelvuldig samen met Taika Waititi (regisseur Thor: Ragnarok), met name de cultfilm What We Do In The Shadows valt op in die lijst. Niet de meest voor de hand liggende castingkeuze die je voor de Avatar-films zou verwachten, maar het is te hopen dat Clement wederom voor wat prettige humor kan zorgen.

Marinebioloog
Hij zal als marinebioloog Dr. Ian Garvin te zien zijn in sowieso Avatar 2 en Avatar 3, welke momenteel nog worden opgenomen. Regisseur James Cameron is in elk geval erg blij dat hij Jemaine Clement aan de cast mag toevoegen: "Ik hou al jaren van Jemaine's werk en ik ben dolenthousiast dat hij zich bij de cast heeft aangesloten, hij zal een van mijn favoriete personages spelen!" Hoe het gaat uitpakken, zullen we pas over ruim anderhalf jaar weten. Het eerste Avatar-vervolg staat pas voor december 2021 op de planning.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair