Lot van Gamora wordt pas bekend in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Lot van Gamora wordt pas bekend in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Dat wordt nog een lange tijd wachten.

Ze ging dood in Avengers: Infinity War en in de opvolger was er hoop voor Star-Lord. Volgens de Endgame-regisseurs weten we pas in Guardians of the Galaxy Vol. 3 wat er met Zoe Saldana's Gamora is gebeurd. Let op: spoilers.

In Infinity War gooit Josh Brolins Thanos zijn dochter Gamora nog van de klif op de planeet Vormir. Door het tijdreis-element in Endgame zien we haar weer terug, nu als haar 2014-versie. Wat er met deze Gamora is gebeurd na het slot van Endgame is niet bekend. "We weten niet of ze uit elkaar is gevallen of dat ze het heeft overleefd. Dat is waarschijnlijk een vraag die Guardians 3 zal beantwoorden," aldus Joe Russo.

Nog jaren wachten op het antwoord
Aan het einde van Endgame zie we dat Chris Pratts Star-Lord ergens naar op zoek is, en dat moet Gamora wel zijn. De regisseurs geven aan dat ook Quill niet weet wat er met haar is gebeurd en dat toekomstige films het antwoord gaan geven. Volgens de mannen hebben zij hun werk nu gedaan en is het vanaf nu aan James Gunn, die terugkeert voor de regie van Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Naar verwachting moeten we tot mei 2022 wachten totdat de derde Guardians-film te zien is.

NieuwsFilm

meest populair