Gerucht: 'Twilight'-acteur Robert Pattinson is de nieuwe Dark Knight in 'The Batman'

Gerucht: 'Twilight'-acteur Robert Pattinson is de nieuwe Dark Knight in 'The Batman'

Opvolger Ben Affleck wordt waarschijnlijk snel bekendgemaakt

Volgens Variety staat Robert Pattinson op het punt om te tekenen voor de titelrol in de DC-film The Batman van regisseur Matt Reeves. Ondanks dat Variety aangeeft dat de deal nog niet rond is, geloven zij wel dat deze snel wordt afgerond. Andere vooraanstaande websites melden dat er nog niets zeker is en dat er meer kandidaten in gesprek zijn.

Bekijk de afbeelding
Alweer even geleden werd bekend dat de eerste volgende film rond 'The World's Greatest Detective' in de zomer van 2021 op het witte doek moet verschijnen. Naast dat de 33-jarige Pattinson, bekend uit onder meer de Twilight-filmreeks en High Life, zouden er meer acteurs in beeld zijn.

Meer kandidaten?
Volgens Deadline zou ook Dark Phoenix-acteur Nicholas Hoult nog in de race zijn, al zou Pattinson op nummer één staan. The Hollywood Reporter voegt aan het gerucht toe dat ook de namen Armie Hammer en Aaron Taylor-Johnson nog kans maken.

The Batman staat gepland voor 25 juni 2021. Aangezien de opnames ongetwijfeld snel moeten gaan starten, zal het castingnieuws niet heel lang meer op zich laten wachten.

NieuwsFilm

meest populair