Complete A-Force op gave foto 'Avengers: Endgame'!

Het verrassende shot tijdens de grootse eindstrijd.

In de strips verzamelen vele Marvel-superheldinnen zich in de reeks 'A-Force'. In Marvels grootse Avengers: Endgame zit er een korte knipoog naar die reeks met een shot waarin zo'n beetje alle heldinnen bij elkaar komen, om Thanos te verslaan.

Uiteraard zat de scène vooral om die reden in de film, aangezien het duidelijk geforceerd werd door de personages zomaar op één plekje op het enorme slagveld neer werden gezet. Maar dat maakt de scène niet minder indrukwekkend. De samenkomst werd opgenomen tijdens de reshoots en hieronder zie je een gave foto vanaf de set met een bijna compleet heldinnenteam.


A-Force uit het MCU
Op de foto zie je de Marvel-heldinnen Okoye (Danai Gurira), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Pepper Potts / Rescue (Gwyneth Paltrow), Carol Danvers / Captain Marvel (Brie Larson), Hope Van Dyne / The Wasp (Evangeline Lilly), Shuri (Letitia Wright), Mantis (Pom Klementieff), Gamora (Zoe Saldana) en Nebula (Karen Gillan). Ze worden omringd door regisseurs Anthony en Joe Russo en uitvoerend producent Trinh Tran. Overigens ontbreekt Valkyrie (Tessa Thompson) op de foto en was het uiteraard een doodzonde dat Scarlett Johanssons Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow ontbrak in de scène.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair