Algemeen

Complete A-Force op gave foto 'Avengers: Endgame'!

Het verrassende shot tijdens de grootse eindstrijd.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In de strips verzamelen vele Marvel-superheldinnen zich in de reeks 'A-Force'. In Marvels grootse Avengers: Endgame zit er een korte knipoog naar die reeks met een shot waarin zo'n beetje alle heldinnen bij elkaar komen, om Thanos te verslaan.

Uiteraard zat de scène vooral om die reden in de film, aangezien het duidelijk geforceerd werd door de personages zomaar op één plekje op het enorme slagveld neer werden gezet. Maar dat maakt de scène niet minder indrukwekkend. De samenkomst werd opgenomen tijdens de reshoots en hieronder zie je een gave foto vanaf de set met een bijna compleet heldinnenteam.


A-Force uit het MCU
Op de foto zie je de Marvel-heldinnen Okoye (Danai Gurira), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Pepper Potts / Rescue (Gwyneth Paltrow), Carol Danvers / Captain Marvel (Brie Larson), Hope Van Dyne / The Wasp (Evangeline Lilly), Shuri (Letitia Wright), Mantis (Pom Klementieff), Gamora (Zoe Saldana) en Nebula (Karen Gillan). Ze worden omringd door regisseurs Anthony en Joe Russo en uitvoerend producent Trinh Tran. Overigens ontbreekt Valkyrie (Tessa Thompson) op de foto en was het uiteraard een doodzonde dat Scarlett Johanssons Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow ontbrak in de scène.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hyenas

Avatar

Deze scene vond ik vrij onnodig. Cringe

ExtraDip3000

Avatar

Ik ben echt geen zeikerd als het gaat om deze nieuwe weg die Marvel inslaat maar deze scene was echt te geforceerd als wat.

Als dit een voorbode is voor wat de rest van het MCU gaat brengen.........

Boer

Avatar

Tja nogal geforceerd, maar het was maar tien seconden van een drie uur lange film, dus afijn. Als je er wat mensen blij mee maakt vind ik het helemaal prima. Ik vind het onderontwikkelde en onsympathieke karakter van Captain Marvel in Endgame een veel groter probleem

ridjieddo

Avatar

Natuurlijk was de scene geforceerd, maar dat maakt het niet minder leuk. Gewoon een knipoog naar de A-Force in de comics. Ik vond het wel cool.
En eens met Boer’s laatste punt.

Ereptile

Avatar

Het was inderdaad maar een klein moment en een reference naar de comics. Geen probleem mee vind ik. Ook heb ik me niet erg gestoord aan Captain Marvel in Endgame, maar ze zat er natuurlijk ook gewoon haast niet in Smiley face

Master Of Films

Avatar

Boer "Ik vind het onderontwikkelde en onsympathieke karakter van Captain Marvel in Endgame een veel groter probleem"
En hoe vond je haar ook zo in haar eigen solo film?

Ang3l

Avatar

Beetje onlogische geforceerde formatie in the heat of battle, maar desalniettemin vet om te zien.

Sparrow_LW

Avatar

Het was inderdaad een wat geforceerd girl-power momentje in de film en niet helemaal logisch, maar ik heb me er niet aan gestoord.

nieuwslaatste nieuws

meest populair