Video

Trailer van Woody Allen's 'A Rainy Day in New York' met sterrencast

De film komt er uiteindelijk dus toch!

door Wouter Drummen om 15:55 in Video
Als gevolg van de #MeToo beweging verloren héél wat bekendheden, zoals o.a. Harvey Weinstein en Kevin Spacey, al hun aanzien en macht. Ook Woody Allen kwam weer onder vuur te liggen, nadat beschuldigingen van seksueel misbruik door de regisseur opnieuw naar boven kwamen. Als gevolg hiervan werd zijn nieuwste film, A Rainy Day in New York, voor onbepaalde duur uitgesteld. Recentelijk werd echter bekend gemaakt dat de film alsnog zal uitkomen, en het is niemand minder dan Woody Allen zelf die de trailer online gezet heeft.

Het romantische drama zal vanaf begin oktober in een groot deel van Europa te zien zijn. De film gaat over een jong koppel, gespeeld door Timothée Chalamet en Elle Fanning, wier relatie op de klippen dreigt te lopen wanneer ze voor belangrijke zaken naar New York moeten gaan. De rest van de cast mag er zeker ook zijn; zo spelen o.a. Jude Law, Selena Gomez, Diego Luna, Rebecca Hall en Liev Schreiber allen een belangrijke rol. De trailer is hieronder te bekijken.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Zelden een goede film van Woody Allen gezien. Midnight in Paris is favoriet.

Mav Damian

Avatar

Nooit een film gezien van Woody Allen. Meschien er eens aan beginnen wat ik van deze regisseur vind.

John Wayne

Avatar

^ Tips: Annie Hall, Blue Jasmine, Everything you always wanted to know about sex...but where afraid to ask

Mav Damian

Avatar

Thanks John Wayne! Ze zullen op mijn kijklijst staan.

Spider-fan

Avatar

Vreemd eigenlijk om een film niet uit te brengen omdat de regisseur onder vuur ligt. Daarmee straf je niet alleen de regisseur, maar ook de liefhebbers van de films. Ik verwachtte echter wel dat hij zal uitkomen.
De laatste paar films waren niet zo sterk als Blue Jasmine. Hopelijk wordt deze beter.

En voor Maac en Mav Damian: probeer in ieder geval Annie Hall. Eén van zijn allerbeste en ook toegankelijker dan sommige van zijn latere. De films vóor Annie Hall zijn ook behoorlijk anders dan die daarna. meer puur komedie.

De trailer is wel onscherp trouwens. Of het ligt aan Woody's brilsterkte - dat hij het wel scherp ziet.

Boer

Avatar

Tja, hij heeft die film niet voor niks gemaakt

nieuwslaatste nieuws

meest populair