Celebrity

Video: Arnold Schwarzenegger aangevallen in Zuid-Afrika

Lafaard valt Arnie aan tijdens sportevenement.

door FilmTotaal om 19:43 in Celebrity
Tijdens een event in Zuid-Afrika is acteur Arnold Schwarzenegger aangevallen door een idioot. Van achteren werd 'The Austrian Oak' in zijn rug getrapt door een wat bedenkelijk uitziend persoon. Gelukkig krabbelde Schwarzenegger snel overeind en bleef hij ongedeerd.

Tijdens de vierde editie van Arnold Classic Africa, een groots multi-sportprogramma met meer dan zeventig sportdisciplines, tentoonstellingen en kampioenschappen, was Schwarzenegger zelf ook aanwezig. Er was uiteraard veel belangstelling voor de 71-jarige acteur, die binnenkort weer te zien is als een Terminator in Terminator: Dark Fate van regisseur Tim Miller (Deadpool). Schwarzenegger heeft via Twitter gereageerd op de situatie.


Video-opname
De aanval is vastgelegd en de beelden zie je hieronder. De idioot is voorafgaand kort te zien (0:27) en dan wordt hij nog weggehaald door de beveiliging. Even later schopt hij Schwarzenegger neer, op 0:57. Na een klein minuutje heeft Arnie gelukkig alweer de volledige aandacht voor de sportactiviteiten.Dit bericht bekijken op Instagram

Block or charge?

Een bericht gedeeld door Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) opNieuwsFilm

meest populair