Celebrity

Video: Arnold Schwarzenegger aangevallen in Zuid-Afrika

Lafaard valt Arnie aan tijdens sportevenement.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 19:43 in Celebrity
Tijdens een event in Zuid-Afrika is acteur Arnold Schwarzenegger aangevallen door een idioot. Van achteren werd 'The Austrian Oak' in zijn rug getrapt door een wat bedenkelijk uitziend persoon. Gelukkig krabbelde Schwarzenegger snel overeind en bleef hij ongedeerd.

Tijdens de vierde editie van Arnold Classic Africa, een groots multi-sportprogramma met meer dan zeventig sportdisciplines, tentoonstellingen en kampioenschappen, was Schwarzenegger zelf ook aanwezig. Er was uiteraard veel belangstelling voor de 71-jarige acteur, die binnenkort weer te zien is als een Terminator in Terminator: Dark Fate van regisseur Tim Miller (Deadpool). Schwarzenegger heeft via Twitter gereageerd op de situatie.


Video-opname
De aanval is vastgelegd en de beelden zie je hieronder. De idioot is voorafgaand kort te zien (0:27) en dan wordt hij nog weggehaald door de beveiliging. Even later schopt hij Schwarzenegger neer, op 0:57. Na een klein minuutje heeft Arnie gelukkig alweer de volledige aandacht voor de sportactiviteiten.Dit bericht bekijken op Instagram

Block or charge?

Een bericht gedeeld door Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) op22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Daanminator

Avatar

Teringlijer zeg om een op leeftijd zijnde man in de rug te trappen.

Guyon2002

Avatar

Maakt eigenlijk niet eens zo heel veel uit dat het Arnold Schwarzenegger is, als je een 71-jarige man vol in zijn rug trapt ben je een diep triest persoon...

ExtraDip3000

Avatar

Vieze honden! Blijf van die man af!

sephiroth1986

Avatar

Wat een idioot zeg! Hoop dat ze hem na afloop vastgebonden in een kamertje hebben gestopt. En dat Arnold even op zijn gemak verhaal mag halen bij dit stuk onbenul.

Sunspot

Avatar

Echt zwak die actie, kots!

Goku32

Avatar

Wtf is dat voor een mongool man die Arnie doet geen vlieg kwijt echt een trieste figuur en gelijk opsluiten deze gestoorde gast. Echt een top acteur Arnie dus laat de man met rust gestoorde debiel

Sunspot

Avatar

Er is ook een ander filmpje, Heeft ARnold net geplaatst op zijn Instagram.

Vanuit een andere hoek.

Hij valt niet of zo, neemt het eigenlijk goed, hoewel er wel mensen voor ARnold staan.
https://www.instagram.com/p/BxnNKBanfVl/

Pronk47

Avatar

Dat is gewoon een f***ing aanslag.

Zembo

Avatar

Die heeft lef. Ik zou wel 2 keer nadenken om een beer van een vent zoals Arnold aan te vallen. Vind je het gek dat hij laf van achter aanvalt. Btw Arnie je gaat me echt niet wijs maken dat je onder de veronderstelling was dat je gejosteled werd.

Xenolicker

Avatar

Arnie wist toch al dat dit zou gebeuren. Hij had van tevoren toch al gezegd: 'I will be kicked in the back'?

Rafael11

Avatar

Wilde die kerel hem verlammen ofzo, door hem in de rug te trappen.

Maac

Avatar

Eén van de belangrijkste acteurs van mijn generatie en wat een beest. Die “bedenkelijk uitziende persoon” krijgt ‘m met een aanloop en twee benen van achteren nog geen halve meter van zijn plek.
Back to jail asshole.

Moviemagic

Avatar

Bill Burr verteld het mooi over Arnold en hoeveel levens je nodig hebt om hem te evenaren in alles wat hij gedaan heeft.

Maac

Avatar

^100x gezien deze, Bill Burr is een topper en deze sketch is geweldig. Lekker bezig MM.

Frietgezicht

Avatar

Wat een dramatische beveiliging. Ze waren zelfs op scherp want ze stuurde hem daarvoor weg.
Als die iets met een mes ofzo van plan was had het erger afgelopen.

Goku32

Avatar

Klopt Frietgezicht ze grepen pas in toen het al te laat was. Terwijl je die persoon al zag lopen, op de achtergrond, maar wel triest dit weer, want dit is niet normaal Ik zou er nooit meer heen gaan Als ik Arnie was

Frietgezicht

Avatar

^ mwah zo’n zot heb je in elk land wel maar met deze beveiliging moet je zelf over je schouder kijken. Zou ze niet meer vertrouwen en onmiddelijk ontslaan. Ze kunnen beter bij de kruidvat gaan staan, kunnen ze slapen.

Sunspot

Avatar

^

Misschien was het zo een gast die bij dat vaak zogenaamd zielig clubje hoort, dat ze niet zo op hem letten, zien dat hij niet veel kan. Misschien ook al gecontroleerd op wapens bij iedereen in de zaal Smiley face.

Maar goed, hoop dat die gast een goeie nekklem heeft gekrgen, wat klappen erachteraan, wat hdie fucker ook verdient.

Zo iemand wil je het liefst in elkaar geslagen zien worden, door wie dan ook.

Ereptile

Avatar

Ze grijpen altijd pas in als het te laat is lijkt het wel... Dit is toch een zielige actie. Jammer dat Arnold niet in top vorm is, dan had hij dat hoopje vuilnis finaal ingemaakt!

Arnold kan die man ook financieel kapot maken. Hier kan een rechtszaak uitkomen die de mongool niet eens zou kunnen betalen...

Chris23

Avatar

eheh , 71 , en hij bewoog amper, terwijl t best een harde schop was.

Civilian Supreme

Avatar

Idd het laagste van het laagste!
Als je iets tegen iemand hebt daag hem dan face to face uit, vraag me af wat zijn motivatie was.

Sunspot

Avatar

@Ereptile

Ja, dat sowieso, maar denk dat hij dan niet teveel gaat eisen, maar gewoon zo, dat die gast het merkt in zijn portemonnee, sowieso moet die gast een straf krijgen, hoe dan ook, kan ook zeker.

nieuwslaatste nieuws

meest populair