Video

M.J. ontdekt ware identiteit Spider-Man in nieuwe clip 'Far From Home'

Steeds meer weten wie er achter het masker schuilgaat!

door Jeffrey Kouters om 11:36 in Video
In Spider-Man: Far From Home lijkt een nieuwe romance tussen Michelle 'M.J.' Jones (Zendaya) en Peter Parker (Tom Holland) op te bloeien. M.J. houdt Peter in ieder geval goed in de gaten en heeft daardoor zijn geheime identiteit ontdekt, zo blijkt uit deze nieuwe korte filmclip.

Peter Parkers masker lijkt langzaamaan overbodig te worden. Steeds meer mensen weten immers wie er achter schuilgaat. In Homecoming (2017) leerden bijvoorbeeld zijn vriend Ned (Jacob Batalon) en tante May (Marisa Tomei) over zijn superheldenbestaan. Ook Peters schoolvriendin en potentiële liefde M.J. vermoedde al het een en ander.

Slecht bewaard geheim
Uit de onderstaande filmclip blijkt dat M.J. inderdaad heeft uitgevogeld wat de ware identiteit van Spider-Man is. Dat werd overigens ook al duidelijk in de tweede trailer die onlangs werd vrijgegeven. Het zorgt voor een grappig moment tussen Peter, M.J. en Ned.


Spider-Man: Far From Home draait vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscopen!

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

het is jammer dat ze dit laten zien in een clip.
Dit hadden ze verborgen moeten houden.

Guyon2002

Avatar

Natuurlijk ook fijn dat Filmtotaal de spoiler in de titel zetten voor de mensen die deze juist willen vermijden....

GreenHornet

Avatar

klopt dit is ook een Spoiler

Scheerzeep

Avatar

@Guyon2002

Dit is geen spoiler. Het betreft informatie die via de officiële promotiekanalen naar buiten wordt gebracht. In 'Homecoming' werden al de nodige hints gegeven dat M.J. doorheeft dat Peter Spider-Man is en dat werd bevestigd in de tweede trailer voor 'Far From Home'. Dit is dus gewoon onderdeel van de marketingcampagne.

Chrischzz

Avatar

Ja maar als je dingen probeert te vermijden is en blijft het wel sneu dat het zo hoppa in de titel van een nieuwsbericht wordt gezet. Of het nu via de officiele kanalen of niet ook al gecommuniceerd wordt.

Bij de vorige trailer, waarin toch ook een hoop gespoiled wordt ook mbt End-Game, werd er wel netjes een disclaimer neergezet.

Toch jammer dat FT niet iets tactischer is daarin. Een titel als "Nieuwe clip Spider-man toont ontdekking" of iets in die strekking. Dan hou je het vaag, maar triggerd wel de nieuwschierigen.

Guyon2002

Avatar

Mij maakt het verder ook niet uit hoor, heb de trailer ook gewoon gezien. Maar het zou wel een stuk netter zijn voor de mensen die geen spoilers willen zien / niets willen weten

LeonardoPacino

Avatar

@Chrischzz:

Daar sluit ik mij bij aan. Het lukt mij altijd prima om trailers en dergelijke te vermijden, maar dat heeft geen zin als we dergelijke spoilers kunnen lezen in titels.

McKelly

Avatar

Beste Filmtotaal, gelieve dit soort informatie te bewaren voor in het artikel met de vermelding van spoilers. Ik heb de tweede trailer expres niet gekeken om dit soort dingen te ontwijken. En hints gegeven in Homecoming is subjectief.
Het zou tof zijn als jullie deze reacties meenemen met het plaatsen van volgende artikelen. Keep up the good work!

Dukat

Avatar

Bedankt voor de spoiler in de titel, he...!!!

kokosnoot

Avatar

Ontzettend stom van marvel juist zo iets te spoilen vooraf.

nieuwslaatste nieuws

meest populair