Celebrity

Familieleden Jessica Alba hadden geen trek in haar 'sensuele lichaam'

Al op jonge leeftijd at Jessica Alba zeer weinig om meer op een jongen te lijken

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 11:39 in Celebrity
Voor jonge sekssymbolen is het vinden van de juiste weg in Hollywood een moeilijke klus. De één omarmt zijn of haar schoonheid, de ander tracht het te beperken om typecasting te voorkomen. Voor Jessica Alba geldt hetzelfde. De actrice uit films als Into the Blue en Sin City worstelde al aan het begin van haar carrière met deze problemen. Dat kwam o.a. door haar familieleden.

Tijdens een Goop-evenement in Los Angeles onthulde de 38-jarige Alba hoe streng ze thuis waren. "Het was de bedoeling dat ik mij moest schamen als ik mannen in verleiding bracht," begint ze. "Toen ik actrice werd at ik stukken minder. Ik zorgde ervoor dat ik meer op een jongen ging lijken zodat ik niet zoveel aandacht kreeg."

Lichaamsbeeld
Alba's familieleden wilden haar niet eens in een spijkerbroek zien, bang dat het haar "sensuele lichaam en achterwerk" naar voren zou brengen. Het lichaamsbeeld van de actrice veranderde hierdoor drastisch. Op een gegeven moment voelde ze zich opgejaagd door mannen. "Niets aan het succesvol zijn in deze industrie is gemakkelijk," geeft ze toe. "Je kan niet bitter zijn."

Dochters
Vorige jaar vertelde de Amerikaanse dat ze haar dochters heel iets anders wil wijsmaken, ten opzichte van wat Alba's moeder haar leerde. "Mijn moeder was tijdens mijn jeugd niet erg aardig tegen haarzelf en haar lichaam. Zodoende heb ik mijn eigen lichamelijke onzekerheden en problemen van haar geabsorbeerd. Ik denk dat ik nu wel de ruimte heb om meer bedachtzaam te zijn met de manier waarop ik mijn dochters opvoed."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mjjgor

Avatar

gelukkig maar of het was incest whahahaha.

Guyon2002

Avatar

Fijne familie heb je dan...

Moviemagic

Avatar

Het was de bedoeling dat ik mij moest schamen als ik mannen in verleiding bracht," begint ze.


Ik zie het al voor me. Pa tegen Jessica......Schaam je dat je zo loopt dat die man om moet draaien om naar je kont te kijken. Voor hetzelfde geld loopt hij een nekhernia op.

Sunspot

Avatar

Geilde al op haar sinds Flipper, toen in Dark Angel Smiley face.

Ding is dat mannen zien wanneer een meid/vrouw er top uit ziet, vooral met zo een gezicht, vooral vroeger, dan gaan mannen niet nitpicky doen over rest van het lichaam lol Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair