Algemeen

Nee hoor, GEEN Keanu Reeves in 'Hobbs & Shaw'

Er zijn wel gesprekken geweest, maar tot een akkoord is het nooit gekomen.

door Arjen Rooseboom om 06:17 in Algemeen
Het leek vorige maand al te mooi om waar te zijn en nu kan het definitief naar het rijk der fabelen worden verwezen, Keanu Reeves zal niet te zien zijn naast Dwayne Johnson en Jason Statham in de aankomende Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw.

Het gerucht kwam de wereld in na eerdere ontmoetingen achter de schermen. Idris Elba zijn Brixton werd lang gepresenteerd als dé grote slechterik van de film, maar zou uiteindelijk slechts een handlanger zijn van een nòg grotere schurk, gespeeld door Reeves. Daarnaast werd ook gesuggereerd dat diens optreden enkel voor een after credit scene bedoeld was om een eventueel vervolg op te zetten.

Reeves (54) verklaarde tegenover Variety dat er wel gesprekken zijn geweest, maar dat er niks concreets is afgesproken en het verkeerd geïnterpreteerd is: Eerlijk gezegd, ik weet echt niet hoe dat is gebeurd. Ik ben benaderd ja, maar ik heb geen idee hoe dat nieuws een eigen leven is gaan leiden. Wel gaf hij toe grote bewondering te hebben voor zowel The Rock als Statham en graag een keer met hen wil samenwerken.

Slimme marketingstrategie?
Toch hopen veel fans dat het nog steeds gewoon een goed doordachte PR-truc is. Het is niet voor het eerst dat bekende cameo's geheim worden gehouden. Statham zijn onthulling in Furious 6 was voor velen een echt 'wow'-moment en het feit dat regisseur David Leitch mede verantwoordelijk was voor de eerste John Wick lijkt ook geen toeval.

We zullen het weten op 1 augustus, want dan knalt Hobbs & Shaw onze theaters in. Reeves is momenteel te zien in John Wick 3: Parabellum.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Zou cool kunnen zijn, maar waarom zou je dat universum van Hobbs & Shaw erbij willen halen, sowieso of het wel past.

John Wick is goed zo.

Zie dan liever Keanu Reeves in een andere rol

LeonardoPacino

Avatar

Is het artikel aangepast of mis ik iets?

Er wordt toch nergens de suggestie gewekt dat John Wick te zien zou zijn in de film? Enkel Keanu Reeves.

Sunspot

Avatar

^

haha, ja, klopt, was iets te snel :D

nieuwslaatste nieuws

meest populair