Trailer 'Booksmart': het vrouwelijke antwoord op 'Superbad'

Trailer 'Booksmart': het vrouwelijke antwoord op 'Superbad'

Deze uitstekend ontvangen komedie is het regiedebuut van actrice Olivia Wilde (TRON: Legacy).

De nieuwe komedie Booksmart wordt omschreven als de vrouwelijke variant van Superbad (2007). Het verhaal volgt twee vriendinnen die op hun allerlaatste schooldag plots tot de conclusie komen dat ze veel meer hadden moeten feesten in plaats van studeren. Daarom besluiten ze vier jaar aan plezier maken in één avond te proppen. Check snel de nieuwe trailer.


Kaitlyn Dever en Beanie Feldstein spelen Amy en Molly, beste vriendinnen en tevens de beste leerlingen van de klas. Ze hebben er hun gehele schooltijd alles aan gedaan om de hoogste cijfers te halen, zodat ze worden toegelaten tot de universiteit van hun dromen.

Feesten
Wanneer blijkt dat hun minder toegewijde klasgenoten ondanks al hun gefeest ook naar deze universiteit mogen, beseffen Amy en Holly dat ze veel meer van hun schooltijd hadden moeten genieten. Daarom besluiten ze om vier jaar aan feesten in hun allerlaatste avond als middelbare scholieren te proppen.

Booksmart is het regiedebuut van actrice Olivia Wilde, onder meer bekend uit de film TRON: Legacy (2010). Naast Dever en Feldstein bestaat de cast uit Jessica Williams, Lisa Kudrow, Will Forte en Jason Sudeikis.

De film draait vanaf 27 juni in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair