Celebrity

Quentin Tarantino heeft geen behoefte aan kritiek op 'Once Upon a Time in Hollywood'

Margot Robbie, Brad Pitt en Leonardo DiCaprio waren wel allen erg enthousiast!

door Wouter Drummen om 12:24 in Celebrity
Het lijkt erop dat Quentin Tarantino opnieuw goud in handen heeft met Once Upon a Time in Hollywood. De film werd tijdens het Cannes Filmfestival uiterst goed onthaald en de nieuwste trailer ziet er ook geweldig uit. Toch was een filmjournaliste tijdens Cannes niet tevreden over de rol van Margot Robbie, aangezien zij te weinig te doen zou hebben. Tarantino was het hier niet mee eens.

Zo zei de journaliste tijdens een interview met de cast en de regisseur: ''Margot Robbie is een van de beste actrices van dit moment. Zo had ze een belangrijke rol in 'The Wolf of Wall Street' en in 'I, Tonya', maar in jouw film horen we haar maar nauwelijks. Ze heeft bijna geen tekst en ik vroeg me af of dat opzettelijk gedaan is of niet?'' Tarantino had echter niet echt veel zin om hierop in te gaan: ''Ik wijs jouw hypothese af''.

De cast wel wat spraakzamer
Robbie liet zich wel over haar rol uit: ''De keren dat ik in de film te zien ben zijn voornamelijk een eerbetoon aan Sharon. Ik vond het persoonlijk erg mooi om al haar ongelooflijke kanten en talenten te laten zien zonder veel te hoeven spreken. Ik had het gevoel dat ik het nodige met mijn personage kon doen en laten zien, ook al had ik niet veel dialoog. Dat maakte het juist zo interessant, vind ik''.

Een andere journalist probeerde zich ook te richten tot Tarantino. Deze keer werd hem gevraagd of het lastig is om echte personen in zijn films te laten zien. Het antwoord van de regisseur was kort maar krachtig: ''Nee''. Brad Pitt en Leonardo DiCaprio waren wel iets spraakzamer en toonden zich zeer enthousiast over hun samenwerking.

Pitt en DiCaprio zeer tevreden
Zo zei Pitt over zijn samenwerking met DiCaprio: ''He ging allemaal erg gemakkelijk en tegelijkertijd was het erg leuk. Je weet dat je samenwerkt met een van de allerbeste acteurs en dat voelt goed. We hebben veel verhalen met elkaar gedeeld en heel wat gelachen. Ik hoop dat we opnieuw mogen en kunnen samenwerken!''

Ook DiCaprio was erg positief: ''Ik denk dat de film een soort liefdesbrief is aan de filmindustrie. We hebben inspiratie kunnen vinden in de carrières van bekende acteurs zoals Ralph Meeker, Eddie Byrne en anderen. Quentin is namelijk een grote fan van hun werk, hun artistieke perspectief en alles wat zij hebben betekend voor de filmwereld. Dat vind ik het mooiste van de film; het is een liefdesverklaring aan de industrie waarvan wij deel uitmaken.''

nieuwslaatste nieuws

meest populair