'Ant-Man'-acteur gecast als bad guy in live-actionverfilming van 'Tom and Jerry'

En nu al onzekerheid over het uiterlijk van de kat en muis zelf.

De nieuwe live-action-film over Tom & Jerry vult gestaag zijn rollen in. Michael Peña, bekend als Luis uit de Ant-Man-films, zal de slechterik voor zijn rekening gaan nemen. En er raakt wat meer bekend over het plot van de film.

Peña zal Terrance gaan spelen, de adjunct algemeen directeur van een elegant hotel. Hij heeft Kayla (Chloë Grace Moretz) aangenomen als tijdelijke kracht. Nadat zij Jerry ontdekt in één van de kamers, huurt ze de straatkat Tom in om van de muis af te komen. Terrance, die een pestkop is, probeert van Kayla af te raken nadat het hoger management onder de indruk is van haar. Maar dat is buiten Tom en Jerry gerekend...

Live action en CGI
Regisseur Tim Story zal van de film een mengeling van live-action en computereffecten maken. Tom en Jerry zullen volledig met de computer tot leven worden gewekt. Of ze zullen lijken op hun iconische zelf, of dat ze 'realistischer' worden gemaakt (waartoe de kans groot is), dat is afwachten. Laten we hopen op iets betere toestanden dan bij Sonic the Hedgehog het geval was.

Een film met Tom en Jerry is geleden van 1992, dat toen wel een volledige 2D-animatie was. Tom and Jerry: The Movie maakte de controversiële keuze om de kat en muis te laten spreken, iets wat ze daarvoor nooit deden. Of deze nieuwe film dezelfde keuze maakt, en wie dan de stemmen inspreken, is voor liefhebbers van de klassieke cartoons bang afwachten.

Tom and Jerry moet in april 2021 in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair