Algemeen

Magere start verwacht voor 'Men In Black: International'

Heel erg dramatisch is het nou ook weer niet, maar het valt lichtelijk tegen.

door Arjen Rooseboom om 05:42 in Algemeen
Volgens de laatste rapporten is F. Gary Gray's Men In Black: International op weg naar een debuut van 40 miljoen dollar in diens openingsweekend in de States. Hoewel dat nog niet eens de helft is van het productiebudget van 110 miljoen, rekent men wel op een stijging in de daaropvolgende weken, ondanks concurrentie van de actiecomedy Shaft en de horrorcomedy The Dead Don't Die.

Toch is het best karig voor een franchise die de afgelopen 20 jaar een behoorlijke fanbase heeft weten op te bouwen. Nog indrukwekkender worden dan de scores van de eerste drie delen (gezamenlijk goed voor 1,6 miljard wereldwijd) die in hun openingsweekend allemaal boven de 50 miljoen wisten uit te komen, zelfs het origineel uit 1997.


Wie is de Mol?
De film vindt plaats in hetzelfde universum als de oorspronkelijke trilogie, maar breidt dit keer uit naar meerdere wereldsteden. De plot draait om sabotage binnen de organisatie, waarna agenten H (Chris Hemsworth) en M (Tessa Thompson) deze mol moeten zien te ontmaskeren. Daarbij krijgen ze hulp van Emma Thompson die terugkeert als Agent O, Liam Neeson, Rafe Spall, Rebecca Ferguson en natuurlijk een hoop aliens.

Men In Black: International debuteert op 20 juni in onze bioscoopzalen.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

tommieman

Avatar

Tja dat had ik je zelfs kunnen vertellen....

Innocent

Avatar

Onnodige film

Master Of Films

Avatar

Kweet het niet. Hoewel ik de cast geweldig vind, kijk ik hier net zoveel naar uit. Na 3 MiB films ben ik wel enorm gewend dat Smith & Jones op de voorgrond zitten. Plus dat ik Thor & Valkyrie nog recent heb gezien in Endgame.

Sunspot

Avatar

Had meer verwacht, maar trailer was niks, totaal niet de chemie, of hoe het uit de verf komt, als de originals.

Als je de oudere films wilt evenaren op zijn minst, dan moet je gewoon 1 goed koppel hebben, net als Smith en Jones.

Zo in de trailer, zie ik dat totaal niet

NieuwsFilm

meest populair