Algemeen

Zazie Beetz over toekomst 'Deadpool' en 'X-Force' films

De actrice hoopt dat Disney de films R-Rated zal houden.

door Wouter Drummen op 24.05.2019 om 08:09 in Algemeen
Zazie Beetz wist hoge ogen te gooien met Deadpool 2. De actrice speelt de 'superheldin' Domino, die enorm veel geluk heeft. Nu laat Beeth zich uit over de toekomstige delen en wat haar echt gelukkig zou maken. Zo hoopt ze dat haar personage meer diepgang krijgt en Deadpool R-Rated blijft, nu dat Fox officieel is overgenomen door Disney.

Hoe Deadpool precies verder gaat is nog niet geheel duidelijk, al is het wel zo goed als zeker dat Beetz terugkeert. De actrice hoopt hier zeker op, aangezien er nog veel te vertellen is: ''Domino is een zeer interessant en complex personage. Ze heeft in de comics een relatie met Cable (die gespeeld wordt door Josh Brolin); het lijkt me gaaf om die relatie in toekomstige delen verder uit te kunnen werken.''

R-Rated?
Ook hoopt de actrice dat de toekomstige Deadpool of/en X-Force films R-Rated blijven: ''Disney heeft een jonger publiek dan Fox, dus misschien wil men dan wel wat minder geweld laten zien. Ik hoop echter dat ze het Fox- publiek en de fans van de vorige twee delen in ere én in gedachte houden. Dus laten we hopen dat men ook de toekomstige films gewoon R-Rated blijft houden!''

Zazie Beetz zal over een paar maanden naast Joaquin Phoenix te zien zijn in Joker, een film waar met veel belangstelling naar uitgekeken wordt.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

LeonardoPacino

Avatar

Ik vond het een leuk personage is Deadpool 2. Een hoogtepunt in een voor mij licht teleurstellende film. Prachtige dame ook!

Sunspot

Avatar

Hoop ook dat het R-rated blijft

Hoewel ik deel 2 wat minder vond, maar gaat het niet om, Deadpool moet gewoon dik R-rated!

nieuwslaatste nieuws

meest populair