Algemeen

Quentin Tarantino wil 'Once Upon a Time in Hollywood' mogelijk aanpassen

Regisseur wil zijn negende film eventueel langer maken?

door Bram de Groot om 11:17 in Algemeen
Met nog drie maanden tot de officiële verschijningsdatum voor het gewone bioscooppubliek ging Once Upon a Time in... Hollywood eerder deze week in première tijdens het Cannes Filmfestival. Er was een groots ontvangst met een staande ovatie van zeven minuten. Toch denkt Quentin Tarantino erover na om zijn negende film aan te passen.

Met nog drie maanden tijd kan hij de film uiteraard nog flink aanpakken. De huidige speelduur bedraagt een modale twee uur en 39 minuten en de eerste versie van editor Fred Raskin duurde maar liefst vier uur en twintig minuten. Tarantino denkt erover na om de film langer te maken. Dit zei de regisseur in gesprek met Indiewire.


"Ik kan de film misschien langer maken. Ik zou er dan niets uithalen. Ik ga onderzoeken of ik er iets in terug kan plaatsen. Ik wilde in elk geval naar Cannes met een te korte film. En als ik een fout maak, dan is het dat ik de film te kort laat duren."

Sterrencast!
De ontvangst was dus overweldigend. En hoe kan dat ook anders met een cast bestaande uit namen als Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Damon Herriman, Al Pacino, Dakota Fanning, Kurt Russell, James Marsden en wijlen Luke Perry.

Vanaf 15 augustus is Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood te zien in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder de recente trailer.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Kan niet wachten!

tommieman

Avatar

Ik zit eigenlijk te wachten op de Special Editions van George Lucas van de Last Jedi....

Rafael11

Avatar

Margot Robbie moet meer screentime of tekst hebben zeker.

Sunspot

Avatar

Het is niet de sterrencast eigenlijk, als je al die acteurs zou vervagnen voor onbekenden, maar die net zo goed kunnen acteren, dan blijven de films gewoon top!

Tarantino is echt zo een regisseur die werkelijk een eigenlijk stijl heeft, lekker droog ook, hard, style!

Wel grappig om Pitt en DiCaprio samen te zien

nieuwslaatste nieuws

meest populair