De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn. Deze week een hoop tijdloze klassiekers!

Zombieland (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, e.a.
In Zombieland volgt de kijker een viertal overlevenden van een zombiepandemie. Zij reizen door de verwoeste Verenigde Staten op zoek naar familie, twinkies en een pretpark. Zombieland was zowel commercieel als kritisch een groot succes. In oktober dit jaar volgt - na tien jaar - een sequel. Op Netflix kun je nu alvast je herinneringen aan het eerste deel ophalen. Zombieland heeft het volledige pakket: goede humor, spanning en acteurs. Een absolute aanrader dus, die je eigenlijk niet mag overslaan!

The Great Gatsby (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Baz Luhrmann | Cast: Leonardo DiCaprio, Elizabeth Debicki, Joel Edgerton, e.a.
FilmTotaal-recensent Jelle Fastenau omschreef deze film alweer bijna zes jaar geleden als 'een kleurrijke en extravagante achtbaanrit door een van de grootste romans uit de Amerikaanse cultuur'. Deze goed ontvangen boekverfilming speelt zich af in de roaring twenties. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Nick Carraway. Hij ziet de wereld van de steenrijke Jay Gatsby ineenstorten, omdat Gatsby obsessief zijn grote liefde Daisy probeert terug te winnen. The Great Gatsby vertelt een interessant verhaal, heeft een sterke cast en is visueel aantrekkelijk. Zeker (nog eens) kijken dus!

The Dark Tower (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nikolaj Arcel | Cast: Idris Elba, Matthew McConaughey, Jackie Earle Haley, e.a.
The Dark Tower, een verfilming van het gelijknamige boek van horrorauteur Stephen King, was in meerdere opzichten een flop. Het was eigenlijk de bedoeling dat The Dark Tower het begin van een hele filmserie zou worden, maar die plannen gaan niet door. Zonde, want The Dark Tower is op zich een prima film. Nu de film eind deze maand op Netflix verschijnt, heb je een goede reden om hem toch eens op een vrije zaterdagavond te bekijken. Met slechts een speelduur van 95 minuten ben je zo door de film heen. Het lot van verschillende werelden staat op het spel en het is aan de laatste Scherpschutter om de Donkere Toren te redden. Spannend!

Clash of the Titans (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Louis Leterrier | Cast: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, e.a.
In Clash of the Titans biedt de Griekse strijder en halfgod Perseus zich vrijwillig aan om deel te nemen aan een levensgevaarlijke missie om de machtsbeluste god van de onderwereld Hades te vermoorden en prinses Andromeda te redden. FilmTotaal-recensent Thomas Hermssen omschreef Clash of the Titans als 'een dertien-in-een-dozijn Hollywoodspektakel'. Verwacht dus geen al te intelligente film, maar gewoon een vermakelijke blockbuster die je met het verstand op nul en een pilsje in je hand moet kijken op een luie zaterdagavond.

The Perfection (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Shepard | Cast: Allison Williams, Logan Browning, Christina Jastrzembska, e.a.
In deze Netflix-horrorfilm raakt de getalenteerde celliste Charlotte bevriend met de jongere, minder bekende celliste Lizzie. De twee komen elkaar tegen als Charlotte na haar carrièrestop een bezoek brengt aan haar oude mentor Anton, die volledig in de ban blijkt te zijn zijn nieuwe pupil (Lizzie dus). Het is het begin van een gestoorde, complexe en erotische horrorthriller. Op Rotten Tomatoes scoort de film 83%. De kritieken zijn dus lovend en tevens schijnt de film een gruwelijke twist te bevatten. Kijken dus!


En verder onder meer...

Bekijk de afbeelding
Avontuur
Rim of the World (2019) Extra aanrader!

Drama
Joy (2018)
Same Kind of Different as Me (2017)

Documentaire
A Tale of Two Kitchens (2019)
After Maria (2019)

Komedie
The Unauthorized Bash Brothers Experience (2019)
Zero (2018)
Mard Ko Dard Nahin Hota (2018)


Veel kijkplezier!


NieuwsFilm

meest populair