Algemeen

Gerucht: Marvel wil ook 'The Ultimates' in Phase IV!

Nog een grote nieuwe titel bevestigd?

door Bram de Groot om 06:48 in Algemeen
Marvel Studios heeft waarschijnlijk al films in de planning staan van 2020 tot en met 2024. Ergens na Spider-Man: Far From Home wordt de reeks nieuwe films onthuld, met in ieder geval twee films volgend jaar. Een nieuw gerucht stelt dat de comic 'The Ultimates' naar het Marvel Cinematic Universe (MCU) komt.

Volgens HN Entertainment zou Marvel Studios meerdere films (en series) overwegen in andere tijdlijnen, een bekend element uit de comics dat werd geïntroduceerd in Avengers: Endgame. Met de introductie van het 'Marvel Multiverse' zou Marvel er werk van maken om The Ultimates, en dan wel de hedendaagse versie van het team, naar het MCU te brengen.

The Ultimates?
Dit team wordt geleid door Captain Marvel en Black Panther en er zijn ook leden als Spectrum, Blue Marvel en Miss America. Hun doel is om het grotere Marvel Universe/Multiverse te beschermen. Uiteraard kan dit team in de films uit andere personages bestaan.

Dit is nu slechts een flink gerucht, maar er zijn gekkere zaken online verschenen. Laten we eerst maar eens kijken wat Mysterio weet van andere dimensies en tijdlijnen in het aanstaande Spider-Man: Far From Home.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMaster2

Avatar

Ik verwacht niet dat hun dat gaan doen persoonlijk

Innocent

Avatar

Nee, verwacht niet dat marvel hier al mee gaat beginnen. Er is nog genoeg om te vertellen uit de huidige dimensie. In de toekomst als de meeste verhaallijnen verteld zijn en of de meeste huidige acteurs er mee stoppen zouden ze een andere dimensie kunnen gaan aanboren. Of om nieuwe karakters te introduceren zoals de X-men, fantastic 4.

Pietjebam

Avatar

Jammer dat ze niet meer wat kleinere solo films gaan maken en alleen maar enorm veel cgi en onnodig dure films

StarWars-SGPer

Avatar

hou op, er zijn toch al wel genoeg personages om phase IV mee te vullen?!

Decepticon

Avatar

Rustig maar jongens, het zijn alleen maar geruchten.
En dit komt ook nog eens van HN Entertainment, die genereren alleen maar geruchten zodat ze clickbait hebben voor hun website en youtube kanaal, ze vermelden geeneens een bron wat ze dit vandaan hebben.
Amerika stikt van dit soort websites/youtube kanalen.
Zeer onbetrouwbaar.

Decepticon

Avatar

Was het ook niet dat Disney en Marvel hadden gezegd dat ze zich de komende jaren gingen richten op solofilms en dat er down the line wel weer een Avengers/team-up film zou komen?

NieuwsFilm

meest populair