Gerucht: Marvel wil ook 'The Ultimates' in Phase IV!

Gerucht: Marvel wil ook 'The Ultimates' in Phase IV!

Nog een grote nieuwe titel bevestigd?

Marvel Studios heeft waarschijnlijk al films in de planning staan van 2020 tot en met 2024. Ergens na Spider-Man: Far From Home wordt de reeks nieuwe films onthuld, met in ieder geval twee films volgend jaar. Een nieuw gerucht stelt dat de comic 'The Ultimates' naar het Marvel Cinematic Universe (MCU) komt.

Volgens HN Entertainment zou Marvel Studios meerdere films (en series) overwegen in andere tijdlijnen, een bekend element uit de comics dat werd geïntroduceerd in Avengers: Endgame. Met de introductie van het 'Marvel Multiverse' zou Marvel er werk van maken om The Ultimates, en dan wel de hedendaagse versie van het team, naar het MCU te brengen.

The Ultimates?
Dit team wordt geleid door Captain Marvel en Black Panther en er zijn ook leden als Spectrum, Blue Marvel en Miss America. Hun doel is om het grotere Marvel Universe/Multiverse te beschermen. Uiteraard kan dit team in de films uit andere personages bestaan.

Dit is nu slechts een flink gerucht, maar er zijn gekkere zaken online verschenen. Laten we eerst maar eens kijken wat Mysterio weet van andere dimensies en tijdlijnen in het aanstaande Spider-Man: Far From Home.

NieuwsFilm

meest populair