Mega-Monster-Fight in laatste trailer voor 'Godzilla: King of the Monsters'!

Mega-Monster-Fight in laatste trailer voor 'Godzilla: King of the Monsters'!

Dé reden om de film te zien, toch?

Bij Godzilla denk je aan een gigantisch monster dat een stad vernietigt, of een ander beest te grazen neemt. In een laatste trailer voor Godzilla: King of the Monsters geven de filmmakers de fans exact wat ze willen.

In interviews tijdens de première van Godzilla: King of Monsters werd er veel aandacht gegeven aan het menselijke aspect van de film. Die marketingaanpak werkte blijkbaar niet helemaal, en het roer werd omgegooid. Vandaar: een minuut lang enkel monster tegen monster, Godzilla tegen de driekoppige King Ghidorah, Gozilla tegen Mothra, Godzilla tegen al de rest. De eigenlijke reden waarom mensen dit soort films in de bioscoop gaan bekijken.



Alle vechtscènes
Ondanks de wat vreemde toon van de trailer is het visueel wel één en al gevecht wat de klok slaat. De muziekkeuze, 'Mama Said Knock You Out' van LL Cool J onderstreept de dramatiek niet echt, maar wordt vast rechtgezet in de eigenlijke film, waar we alle gevechten tenminste in de juiste context zien. Opmerkelijk is het wel, om schijnbaar van alle gevechten al scènes weg te geven. Of zou er toch nog eentje zijn die we niet gezien hebben?

Godzilla: King of the Monsters met naast de monsters ook nog Millie Bobby Brown, Ken Watanabe en Charles Dance, komt vanaf 30 mei de bioscopen binnengestormd.

NieuwsFilm

meest populair