Team Avengers aan tafel tijdens 'Avengers: Endgame' onderonsje

Team Avengers aan tafel tijdens 'Avengers: Endgame' onderonsje

Doet denken aan die shoarma-scène uit The Avengers uit 2012.

Het moet een grootse ervaring geweest zijn, ook voor de vele grote en iets kleinere sterren in het Marvel Cinematic Universe. Hieronder zie je weer zo'n momentje met veel grote namen op de set van Avengers: Endgame. De acteurs zitten aan een lekker bordje afhaalchinees.

Wat is er eigenlijk zo boeiend aan onderstaande foto? Nou eigenlijk niet zo heel veel, anders dan dat we acteurs als Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man), Chris Hemsworth (Fat Thor), Karen Gillan (Nebula), Jeremy Renner (Clinton Barton / Hawkeye / Ronin), Don Cheadle (James Rhodes / War Machine), Chris Evans (Steve Rogers / Captain America), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff / Black Widow) en Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man) gezamenlijk in beeld krijgen.


De foto is genomen tijdens de opnames van het moment waarop de helden zich verdiepen in het tijdreizen. De enigen die ontbreken zijn de CGI-personages Mark Ruffalo (Smart Hulk) en Bradley Cooper (Rocket). Het zou zomaar een shot kunnen zijn van hoe de Marvel-personages zich vermaken met een avondje afhaalchinees gedurende de vele onderzoeken.

NieuwsFilm

meest populair