De reden waarom X-Men spin-off 'New Mutants' wederom werd uitgesteld

Na de overname van Disney werd de film voor een derde keer naar een latere datum verschoven.

Sommigen zullen zich verbazen dat The New Mutants nog niet in de bioscopen is geweest, de eerste trailer verscheen immers al in oktober 2017. Sinds die trailer bleef de filmrelease telkens vertraging oplopen. De laatste vertraging kwam nadat Disney Fox had overgenomen, de filmmaatschappij die de film in handen had. Voor wie zich druk maakt of deze spin-off van de X-Men-franchise nog wel zal verschijnen, heeft producent Simon Kinberg goed nieuws.

De reden voor het uitstellen van de film, nu al voor een derde keer, had volgens Kinberg te maken met het feit dat Disney nog wat reshoots wilde. Echter zal de huidige releasedatum van Disney gewoon worden aangehouden. "Het was deels een kwestie van uitzoeken wat we willen filmen en anderzijds een kwestie van de hele cast weer bij elkaar kunnen krijgen", liet Kinberg optekenen.

Filmschema
Dat laatste bleek echter het grootste probleem te zijn onder het bewind van Fox. Nu de studio onderdeel is van Disney, blijkt dit een stuk meer gestroomlijnd te verlopen. "Ze zijn briljant in het plannen van extra opnames binnen hun budget en schema. Wij waren nooit zo slim daarmee. Alle acteurs moeten weer bij elkaar gebracht worden voor de opnames, wat een hoop gedoe is, gezien ze inmiddels allemaal tv-sterren zijn" besluit Kinberg. Hij weet echter te verzekeren dat deze extra opnames dit jaar plaatsvinden en de film volgend jaar écht uit zal komen.

NieuwsFilm

meest populair