Vanessa Hudgens (High School Musical) voert campagne voor rol in 'The Batman'

Vanessa Hudgens (High School Musical) voert campagne voor rol in 'The Batman'

Zowel haar fans als Hudgens zijn dolenthousiast.

We schreven al eerder over geruchten dat Vanessa Hudgens (High School Musical) de rol van Catwoman zou spelen in The Batman. Dat gerucht heeft nu Hudgens zelf bereikt, en zij ziet het helemaal zitten.

Op haar Instagram Story plaatste ze enkele gefotoshopte beelden van zichzelf in een Catwoman-pak, waaronder de afbeelding hieronder. Onder de foto's voegde ze commentaren toe als "Met wie moet ik praten om dit te laten gebeuren? #droomrol" en "Ik was altijd al geobsedeerd door Catwoman".


Bekijk de afbeelding

Steun voor Josh Gad
Ook sprak Hudgens haar steun uit voor Josh Gad in de rol van The Penguin, ook een gerucht dat de ronde doet. Bij een foto van Michelle Pfeiffer en Danny DeVito, waaronder Hudgens' en Gads gezichten waren gezet, schreef ze "En ook: stem ja. LOL".

Of Hudgens echt serieus is, en of Warner Bros. haar ook echt overweegt als Catwoman, is onduidelijk. Is dit aardig zijn tegen een groep fans, of hengelt ze met deze actie bewust naar een rol? Niets is momenteel 100% zeker voor The Batman, officieel is zelfs de keuze voor Batman zelf nog niet bevestigd, hoewel er links en rechts toch haast van uitgegaan wordt dat Robert Pattinson de rol al beet heeft. Regisseur Matt Reeves opereert, net als Batman zelf, graag in het duister.

The Batman moet in juni 2021 in de zalen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair