Opvallende verwijderde scène van Captain Marvel uit 'Avengers: Endgame'!

Opvallende verwijderde scène van Captain Marvel uit 'Avengers: Endgame'!

Ze was niet bar veel te zien, maar krachtig was ze wel.

Hieronder weer wat gave foto's vanaf de set van Avengers: Endgame. Dit keer staat Brie Larsons Captain Marvel centraal. We zien haar in shots vanaf de set uit scènes die het eindresultaat niet hebben gehaald. Het doet uitkijken naar de verwijderde scènes op de Blu-ray uitgave! Let op: spoilers.

Overigens gaf Larson ook tegenover Cinemablend haar reactie nadat ze de film van Marvel Studios voor het eerst had gezien: "Ik was bij de Endgame-première en toen ze opdook in de eindstrijd, schreeuwde ik. Het was zo spannend. En dat shot van haar met alle vrouwen van Marvel was zo geweldig! Ik had tranen in mijn ogen. Het was echt heel bijzonder om te zien hoe ze dat in de film hebben verwerkt."

Captain Marvel op Vormir!
Onderstaande foto's onthullen verschillende momenten op de set. Overduidelijk is te zien dat Captain Marvel ook een rol moest krijgen op Vormir, de planeet waar de Soul Stone zich bevindt. In de uiteindelijk bioscoopversie waren op die planeet alleen Jeremy Renners Clinton Barton / Hawkeye en Scarlett Johanssons Natasha Romanova / Black Widow te zien. Daarna ook andere foto's vanaf de set, met ontmoetingen met andere helden.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Dit bericht bekijken op Instagram

Tony and cap'm

Een bericht gedeeld door Marvel Rulez 💪 (@mcu.eternal) op



NieuwsFilm

meest populair