Algemeen

Officieel: Robert Pattinson is de nieuwe Batman!

De onderhandelingen kunnen gaan beginnen!

door Jeffrey Kouters om 23:16 in Algemeen
Diverse Amerikaanse kwaliteitsmedia melden dat filmstudio Warner Bros. Robert Pattinson (Twilight, The Lighthouse) nu officieel heeft uitgekozen voor de rol van superheld Bruce Wayne alias Batman in Matt Reeves' The Batman.


UPDATE: Variety meldt dat de deal al rond is. Warner Bros. heeft dat zojuist bevestigd aan het filmvakblad. In het oorspronkelijke artikel hieronder staat dat Pattinson nog in onderhandeling zou zijn.

De naam van Robert Pattinson (33) gonst al langer door de wandelgangen. Eerder vandaag meldden we nog dat alleen Pattinson en Nicholas Hoult (Dark Phoenix) nog in de race waren voor de cape van de Dark Knight. Gisteren vonden er screentesten met zowel Pattinson als Hoult plaats en daarna zou Warner Bros. de knoop definitief doorgehakt hebben.

Topfavoriet
Deadline en The Hollywood Reporter melden allebei dat de onderhandelingen nu officieel zijn begonnen. Het lijkt aannemelijk dat Pattinson snel tekent, aangezien hij al maanden wordt genoemd als topfavoriet. Toch wilde Warner Bros. schijnbaar eerst een aantal andere acteurs voor de rol testen, omdat The Batman een belangrijk project wordt voor de toekomst van de DC-filmfranchise.

Ook in film vorige Batman-regisseur
In maart werd bekend dat Pattinson ook heeft getekend voor een rol in het nieuwe, mysterieuze project van Christopher Nolan - toevallig de regisseur van de vorige Batman-trilogie. The Batman zal worden geregisseerd door Matt Reeves (Planet of the Apes). Warner Bros. zou Pattinson willen vastleggen voor minstens drie films.

The Batman staat gepland voor 25 juni 2021!

32 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sander_1107

Avatar

Leuk!! Heb vertrouwen in hem

Darkknight21

Avatar

Denk wel een goeie casting . Maar eerst afwachten toch ,,de mensen waren ook niet blij toen ledger de rol van de joker kreeg en hij is nu mss wel de beste film villian allertijden. Plus micheal keatons batman ook heel goed

Mav Damian

Avatar

Helemaal geen verkeerde keuze. Begin maar wat spieren te kweken Pattinson!

Rafael11

Avatar

Mooi! ben benieuwd. Denk dat ie een prima Bruce wayne kan neerzetten.

Maac

Avatar

+1 Mav
Groei lekker Pattinson.

Zembo

Avatar

Belooft veel goeds. Gelukkig zijn ze niet voor Scot Adkins gegaan. Ik zag onlangs een auditie filmpje op youtube van Adkins. Prima actie acteur maar niet capabel genoeg.

Goku32

Avatar

Denk wel een goeie keuze

tk1989

Avatar

Helemaal prima, Pattinson heeft alleen maar goeie/bijzondere projecten gedaan na het Twilight-gebeuren dus heb ook alle vertrouwen in deze samenwerking.

GreenHornet

Avatar

Ben benieuwd welke kant ze op gaan

shellghost

Avatar

Ik ga pas oordelen als ik een trailer heb gezien.

Chris23

Avatar

Waar blijft het Brightburn review eigelijk?

Sunspot

Avatar

Hop hop, naar de sportschool.

Verder wel oke keuze denk, ben benieuwd

GreenHornet

Avatar

Ik hoop dat contract bespreking mislukt... Ik zit niet op iemand te wachten als hem van een Vampier naar een Vleermuis.

Decepticon

Avatar

Goede keuze. Hij is een goed acteur!
En idd, op naar de sportschool met de personal trainer, hij hoeft niet superbuffed te zijn zoals Affleck was, maar hij moet wel een beetje gespierd zijn om het kostuum te vullen.
Ik heb er veel vertrouwen in.

Civilian Supreme

Avatar

@Decepticon
Zo 'buffed' was Affleck niet hoor. Zijn pak deed het meeste werk, zelfs in die trainingsmontage kon je zien dat hij niet heel erg gespierd was. Hij kan het alleen wel behoorlijk verhullen omdat hij van zichzelf al brede schouders heeft.

Maar idd, Pattinson mag nog wel even flink de sportschool in wil hij op fysiek gebied overtuigend overkomen.
Ben ook zeer benieuwd naar zijn stem als Batsy.

Ereptile

Avatar

Eerst zien, dan geloven. Zou voor Pattinson ook wel fijn zijn als het hem lukt om EINDELIJK z'n Twilight status van zich af te krijgen!

Solid

Avatar

Goede keuze, en nog jong, kan wel wat filmpjes maken

KeesjeNL

Avatar

Wat tk1989 al schreef; Pattinson heeft na de Potter-reeks de weg van de meeste weerstand gekozen ipv te spelen in lichtgewichte actiefilms (lees: cashcows).

Movieman2018

Avatar

Top keuze! Hij acteert uitstekend en is een knappe man Smiley face

d3c3pticon0608

Avatar

Goede keuze, denk ik. Ben benieuwd wat Pattinson kan brengen aan het personage Bruce Wayne / Batman.
Denk dat Pattinson er getalenteerd genoeg voor is om hier wat goeds mee te doen. En Reeves zal er ook wel wat in zien, anders zal dit niet de casting keuze zijn geweest. Laat maar komen deze the Batman.

Master Of Films

Avatar

Top casting. Ik begin weer vertrouwen in de nieuwe Batman te krijgen.

KeesjeNL "Pattinson heeft na de Potter-reeks de weg van de meeste weerstand gekozen ipv te spelen in lichtgewichte actiefilms (lees: cashcows)."
Juist na de Potter reeks kwam hij in een cashcow terecht dat de naam Twilight bij zich had Smiley face Dus laten we het houden dat hij na Twilight een andere weg sloeg met o.a. Anton Corbijn, David Cronenberg, Werner Herzog, Claire Denis & de Safdie broers. Overgens hoor ik goeie verhalen over zijn laatste film The Lighthouse van Robert Eggers, die we kennen van The VVitch.

Hancock

Avatar

Ik geef het zeker een kans

hQuinn

Avatar

Persoonlijk vind ik Pattinson een acteur met weinig charisma. Bale's Batman was voor mij toch wel de crème à la crème, maar wie weet pakt het verrassend uit.

GreenHornet

Avatar

Ze moeten niet de Visie van Nolan gaan volgen.
Alleen hij kan zo’n films maken.

STYD

Avatar

Affleck was zwaar buffed hoor, check the training scene in BvS.

Topkeuze, was bang dat ze voor Hoult zouden gaan. Pattison was wel goed in Remember Me.

Tako

Avatar

@Chris23

Geen persvoorstelling helaas.

Goov25

Avatar

ereptile " Zou voor Pattinson ook wel fijn zijn als het hem lukt om EINDELIJK z'n Twilight status van zich af te krijgen!"


Dit dus!

KeesjeNL

Avatar

@ Master Of Films

Ik zie ook op IMDB dat hij in veel meer films heeft gespeeld dan ik wist. Ik dacht aan een stuk of 4/5 na zijn avontuur in Harry Potter (Twilight niet meegerekend), 't zijn er al snel een stuk of 25!

Chris23

Avatar

@tako.
Ah , ok , vandaar.
Tnx voor reactie.

Master Of Films

Avatar

KeesjeNL "@ Master Of Films

Ik zie ook op IMDB dat hij in veel meer films heeft gespeeld dan ik wist. Ik dacht aan een stuk of 4/5 na zijn avontuur in Harry Potter (Twilight niet meegerekend), 't zijn er al snel een stuk of 25!"
Nog steeds hij heeft in Twilight gespeeld na Harry Potter. Zeggen dat hij na de Potter-reeks de meeste weerstand gekozen terwijl je Twilight niet wil meerekenen is dus niet correct.

hQuinn

Avatar

GreenHornet "Ze moeten niet de Visie van Nolan gaan volgen.
Alleen hij kan zo’n films maken."
Mee eens.

NieuwsFilm

meest populair