POLL: Welke is beter: Avengers: Endgame of Avengers: Infinity War?

POLL: Welke is beter: Avengers: Endgame of Avengers: Infinity War?

De twee Marvel-megablockbusters die alle records opeisen.

Superheldenfilms zijn hot, of beter gezegd Marvel-films zijn hot! Ondanks dat andere studio's hun uiterste beste doen, is er maar één de baas: Marvel Studios met het Marvel Cinematic Universe, en daarbinnen is Anthony en Joe Russo's tweeluik Avengers: Infinity War (2018) / Avengers: Endgame (2019) de absolute koning. Welke van deze vind jij de beste?

Ga je voor de komst van de Mad Titan in Infinity War of de grootse vergelding in Endgame? Het is niet de makkelijkste vraag voor de diehard-fan van het Marvel Cinematic Universe. De keuze is aan jou en je onderbouwing kun je kwijt op de gebruikelijke plaats!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
Verleden jaar verscheen Infinity War en na een uitstekend ontvangst waren er vele financiële records, met uiteindelijk een opbrengst van ruim 2 miljard dollar. Het einde met de "knip" van Thanos (Josh Brolin) was datgene waar iedereen een jaar lang over praatte.


Exact een jaar later stonden de originele zes Avengers op in Endgame en met behulp van onder meer de nieuwkomer Captain Marvel (Robert Downey Jr.) en vooral Ant-Man (Paul Rudd) volgde er de vergelding. De ontvangst onder de critici was iets beter dan bij Infinity War en de opbrengst is enorm en lijkt op den duur mogelijk voldoende om Avatar van zijn troon te stoten.



NieuwsFilm

meest populair