Gerucht: Warner Bros. prefereert 'Supergirl' boven 'Man of Steel 2'

De opnames zouden snel moeten starten.

De hoop op een vervolg op Man of Steel kun je voorlopig opgeven. Volgens een nieuw gerucht gaan Warner Bros. en DC Films eerst werk maken van een film over Supergirl, uiteraard het nichtje van Superman.

Volgens Forbes zou er al hard gewerkt worden aan de film. Warner Bros. en DC Films zouden de opnames voor Supergirl begin 2020 willen laten aanvangen. Een release in 2022 lijkt een logische bevinding. De berichten rond een Supergirl-film zijn overigens niet compleet nieuw. In 2018 verschenen er meerdere berichten rond het DC-project dat onderdeel zou uitmaken van het DC Extended Universe.

The Batman
De opnames zouden in het eerste kwartaal van 2020 moeten starten. Dit zou tegelijkertijd zijn met de start van de opnames voor The Batman (zomer 2021) van Matt Reeves en met Robert Pattinson in de titelrol. Over mogelijke kandidaten voor de rol van Supergirl zijn nog geen berichten of geruchten online verschenen.

Overigens weet Supergirl al de nodige aandacht op te eisen. Ze heeft namelijk een eigen tv-serie op The CW. Daarin speelt actrice Melissa Benoist al vier seizoenen de titelrol.

NieuwsFilm

meest populair