Eerste trailer 'Ford v Ferrari' / 'Le Mans '66' met Christian Bale en Matt Damon!

Eerste trailer 'Ford v Ferrari' / 'Le Mans '66' met Christian Bale en Matt Damon!

James Mangold (Logan) regisseert Christian Bale en Matt Damon.

Zo af en toe verschijnt er een film over autoraces. Denk aan Days of Thunder uit de jaren 90 met Tom Cruise en het recentere Rush van regisseur Ron Howard. Nog dit jaar wordt het subgenre aangevuld met Ford v Ferrari van regisseur James Mangold, bekend van de bejubelde films Logan en Walk the Line. Na de eerste foto's en poster kijk je hieronder kijken naar de fraaie eerste trailer voor de film die in Nederland de titel Le Mans '66 draagt.

Hoofdrollen zijn er voor de Oscarwinnaars Christian Bale en Matt Damon. De eerste speelt de Britse racer Ken Miles en de Amerikaanse automotive goeroe Carroll Shelby. De inzet is het doorbreken van de hegemonie van Ferrari tijdens de jaarlijkse 24 uur van Le Mans. Van 1960 tot en met 1965 reed een Ferrari de meeste rondjes op het Circuit de la Sarthe in Le Mans.


Aanvullende rollen komen van Jon Bernthal, Caitriona Balfe, Tracy Letts, Josh Lucas, Noah Jupe, Remo Girone en Ray McKinnon. Midden november debuteert Ford v Ferrari op de Nederlandse witte doek.

NieuwsFilm

meest populair