Ook Robin in 'The Batman' van regisseur Matt Reeves?

Ook Robin in 'The Batman' van regisseur Matt Reeves?

Gedurfde stap dit!

Matt Reeves heeft in Robert Pattinson nu officieel zijn Batman gevonden. Maar naar verluidt krijgt hij in The Batman hulp van Robin. Dat horen we vandaag voor de zoveelste keer, waarmee dat gerucht steeds waarschijnlijker begint te worden.

Forbes meldt vandaag dat het personage mogelijk gecast wordt voor de film. Helemaal zeker is dat niet, de site noemt het terzijde tussen het verhaal over Pattinsons casting in de film. Het nieuws moet dus met een kleine korrel zout genomen worden.

Robin in The Batman
Als Robin inderdaad in de Batman-film van Reeves zit, dan is dat bepaald niet voor het eerst. Het personage verscheen de afgelopen decennia meermaals in films en series en in het DCEU bestaat het personage ook. De vraag is en blijft welke versie van Robin we te zien zullen krijgen, als het personage inderdaad in de film zit.

Er waren namelijk heel wat verschillende Robins te zien: Dick Grayson, Jason Todd, Tim Drake, Stephanie Brown en Damian Wayne. Niet allemaal hebben een happy end en een aantal van hen kwam onder meer om het leven bij een gevecht met de Joker. De film moet in juni 2021 in de bioscoop draaien.

NieuwsFilm

meest populair