'Jurassic World' krijgt spin-off op Netflix

'Jurassic World' krijgt spin-off op Netflix

Een nieuwe animatiefilm speelt zich af tijdens of vlak na Jurassic World uit 2015.

In 2021 keert de Jurassic World-reeks voor een tweede keer terug op het witte doek, na uiteraard Jurassic World uit 2015 en Jurassic World: Fallen Kingdom uit 2018. Volgend jaar keert de reeks echter al terug op Netflix, met de animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous.

De animatieserie gaat zich afspelen tijdens of vlak na Jurassic World uit 2015, uiteraard in het moderne JW-park dat werd geleid door Bryce Dallas Howards Claire Dearing. Het is DreamWorks Animation die zes tieners het park instuurt. Hieronder de teaser:


De synopsis: Jurassic World: Camp Cretaceous volgt een groep van zes tieners die uitgekozen is voor een 'once-in-a-lifetime' ervaring in een nieuw avonturenkamp aan de andere kant van Isla Nublar. Wanneer dinosaurussen uitbreken over het eiland, blijken de kampeerders gestrand. Ze kunnen de buitenwereld niet bereiken en ze moeten snel vrienden worden als ze willen overleven."

De derde Jurassic World-film staat gepland voor juni 2021 en deze animatieserie moet dus ergens in 2020 op Netflix verschijnen. Houd Serietotaal in de gaten voor updates!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair