Jonge Thanos met The Eternals op ongebruikt ontwerp 'Avengers: Endgame'!

Een eerste blik op de wezens die eind volgend jaar waarschijnlijk een eigen film krijgen.

Er zijn al heel wat alternatieve ontwerpen verschenen voor Thanos, maar deze is toch best uniek. We zien hem via ongebruikte concept-art als een nog jonge Eternal, samen met andere Eternals. Zou dit ook het uiterlijk zijn voor de hoofdrolspelers in de film The Eternals die hoogstwaarschijnlijk eind 2020 waarschijnlijk verschijnt?

Onderstaande vermoedelijk vroege concept-art is naar verluidt gemaakt voor Avengers: Endgame, maar werd uiteindelijk niet gebruikt. Het ontwerp zou getekend zijn door designer Ryan Lang en we zien een duidelijk jongere Thanos. De afbeelding zou mogelijk ook de vader van Thanos laten zien. De kinnen zouden namelijk overeenkomsten hebben.


The Eternals
Deze wezens zijn gemaakt door de Celestials en vechten later een oorlog uit met de Deviant, om te zien welk ras het sterkst is. De Eternals bezitten goddelijke krachten. Bekende Eternals zijn Ikaris, Ajak, Sersi, Domo, Makkari, Thena en Zuras. Maar zo zijn er nog veel meer.

In Chloe Zhao's The Eternals zien we rollen van onder meer Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Richard Madden en Dong-seok Ma en mogelijk ook Keanu Reeves. Vermoedelijk vanaf 5 november 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair