Jennifer Lawrence is er klaar mee in nieuwe clip 'Dark Phoenix': "X-Men moet X-Women worden!"

Jennifer Lawrence is er klaar mee in nieuwe clip 'Dark Phoenix': "X-Men moet X-Women worden!"

Een flinke botsing tussen twee populaire mutanten.

In Dark Phoenix heeft de wereld de X-Men eindelijk omarmt als helden. Die nieuwe sterrenstatus blijkt alleen voor interne verdeeldheid te zorgen. In deze nieuwe filmclip botsen Mystique (Jennifer Lawrence) en Charles Xavier (James McAvoy) hard over een bijna fatale ruimtemissie.

Schoolhoofd Charles Xavier heeft er vrijwel alles voor over om ervoor te zorgen dat de publieke opinie niet opnieuw tegen de X-Men keert. Het mutantenteam heeft eindelijk een heldenstatus verworven en daarom neemt Charles steeds riskantere missies aan. Echter, niet elk teamlid is het eens met zijn praktijken. Fox heeft een nieuwe filmclip vrijgegeven van Dark Phoenix waarin Mystique even een hartig woordje wil spreken met de grote baas.

Vrouwen zijn de échte helden
De clip eindigt met een krachtige boodschap. Mystique bijt Charles namelijk toe dat hij zelf maar weinig heldendaden verricht. Daarom stelt ze een naamswijziging voor. "En nog even iets... Het zijn altijd de vrouwen hier die de mannen moeten redden, dus misschien zou je eens moeten overwegen om de naam te veranderen in X-Women", luidt haar statement.


Dark Phoenix is het regiedebuut van franchiseveteraan Simon Kinberg. De film draait sinds vandaag in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair