Jordan Peele begint met opnames 'Candyman'-sequel

Jordan Peele begint met opnames 'Candyman'-sequel

De regisseur van 'Get Out' gaat op korte termijn de horrorklassieker onder handen nemen.

Sinds komiek Jordan Peele zijn eerste stappen maakte in de filmwereld, is hij een hot item. De horrorfanaat maakte een onverwachte move toen hij in 2017 met zijn debuutfilm Get Out op de proppen kwam, een horrorfilm die hij zelf schreef en regisseerde. De film was een groot succes en vele deuren in Hollywood gingen voor hem open. Het gaf Peele de kans om zijn projecten te kiezen en daar lijkt hij zijn hart in te volgen.

De filmmaker gaf de laatste jaren vaker aan dat Candyman een van zijn favoriete horrorfilms is. Het is ook al enige tijd bekend dat hij werkt aan een vervolg op het origineel uit 1992. Inmiddels is bekend dat de opnames hiervan in slechts twee maanden al van start gaan en de film over een jaar al in de bioscopen gaat verschijnen. Peele schreef het scenario en produceert de film, de regie laat hij over aan Nia DaCosta (Little Woods).

Geheimzinnig project
Verder is er nog steeds veel geheimzinnigheid rondom de film. De makers houden grotendeels hun lippen stijf en geven niet veel prijs over wat we kunnen verwachten. Het enige dat bekend is over het verhaal is dat de film terug zal gaan naar de buurt waar het ooit begon, in het gedeelte van Chicago waar het Gabrini-Green huizenproject ooit was. Daarnaast zal de originele Candyman, vertolkt door Tony Todd, voor deze film terugkeren.

NieuwsFilm

meest populair