Het is bekend wanneer de Marvel-toekomstplannen onthuld worden!

Dan toch niet tijdens San Diego Comic Con?

Veel fans vragen zich af welke films we in het Marvel Cinematic Universe te zien krijgen vanaf 2020. Enkele titels zijn al bekend, denk aan Black Widow, The Eternals en Shang-Chi. Maar wanneer wordt de complete kalender bekend?

Via een officieel bericht van Walt Disney wordt duidelijk dat het "muishuis" pas eind augustus open kaart gaat spelen. Op zich is dat logisch. San Diego Comic Con komt te vroeg, aangezien Spider-Man: Far From Home pas enkele weken in de bioscopen draait als SDCC aftrapt op 24 juli. Het officiële bericht volgens Movieweb:


"Walt Disney Studios zal op zaterdag 24 augustus om 10.00 uur een kijkje achter de schermen geven bij de aankomende blockbusters. Fans zullen zien wat er op de tekentafel ligt voor de veelgeprezen filmmakers van Walt Disney Animation Studios en Pixar Animation Studios. En ze krijgen een blik op de opwindende kalender van de live action-projecten van Disney tot Marvel Studios tot Star Wars en zoals altijd zullen de aanwezigen worden getrakteerd op exclusieve beelden, speciale gastoptredens en meer!"

Geen SDCC voor Marvel en DC?
Movieweb suggereert zelfs dat SDCC dit jaar wordt overgeslagen door Marvel. Mocht dit zo zijn, dan wordt het een rustig jaar. Ook Warner Bros. meldde deze week niet aanwezig te zijn met de DC-films.

NieuwsFilm

meest populair