Grappig: Gwyneth Paltrow weet oprecht niet meer dat ze in 'Spider-Man: Homecoming' te zien was

Grappig: Gwyneth Paltrow weet oprecht niet meer dat ze in 'Spider-Man: Homecoming' te zien was

Een drukke carrière zorgt soms voor wat verwarring.

Wist je dat Gwyneth Paltrow als Pepper Pots te zien was in Marvels Spider-Man: Homecoming (2017)? Iedere fan zal dat natuurlijk weten. Voor Paltrow zelf bleek dat echter nieuws te zijn toen ze onlangs te gast was in The Chef Show, het kookprogramma van Jon Favreau.

"We zaten samen in Spider-Man [Homecoming, de film]. Kun je je dat nog herinneren?", vraagt Favreau aan Paltrow. De actrice weet echter van niets. "We zaten helemaal niet samen in Spider-Man", antwoordt ze. "Wel waar", zegt Favreau, die zelf de rol van Happy Hogan speelde in Homecoming. "Weet je nog, aan het einde van de film, dat je Tom Holland [Peter Parker] komt halen voor een persconferentie?" Dan valt het kwartje. "Oja, natuurlijk!", reageert Paltrow. "Was dat echt Spider-Man? Wat stom van me!"

Druk leven
Het is niet heel vreemd dat Paltrow haar rol in Homecoming even vergeten was. Ze was immers alleen in een korte scène te zien aan het einde van de film. Dat heeft haar vermoedelijk nog geen twee draaidagen gekost. Het zou ook kunnen dat Paltrow haar cameo pas heeft opgenomen tijdens de reshoots van Homecoming, die vermoedelijk enige overlap hadden met de opnameperiode van Infinity War en Endgame. Het zorgde in ieder geval voor een grappig moment! Het bewuste fragment is hieronder te bekijken!



NieuwsFilm

meest populair