Dit is het plot van de gecancelde megacrossover tussen X-Men, Fantastic Four, Deadpool en Daredevil

Heel bizar dit!

Zo nu en dan hoor je berichten waarvan je het ergens wel jammer vindt dat het nooit werkelijkheid zal worden. Zo vertelde scenarist Zack Stentz recentelijk dat er binnen filmstudio Fox plannen waren voor een gigantische crossover tussen de X-Men, Fantastic Four, Daredevil en Deadpool. Die film kwam er nooit, maar plotdetails zijn er nu wel.

Eerder deze maand liet Stentz weten dat 20th Century Fox bijna groen licht had gegeven voor een crossover waarin de X-Men, Fantastic Four, Daredevil en Deadpool allemaal in voor zouden komen. Die zou geregisseerd worden door filmmaker Paul Greengrass. Om onbekende redenen besloot Fox daar niet in mee te gaan en ging men voor rebootfilm X-Men: First Class. Nu horen we echter voor het eerst details over de film die er nooit mocht komen.

Grote crossover
Volgens The Hollywood Reporter was het de bedoeling dat Ashley Edward Miller en Zack Stentz het script zouden schrijven. In hun film ging Johnny Storm nova terwijl hij de schurk Molecule Man probeerde op te pakken. Daarbij blies Johnny een gat in Manhattan en in reactie daarop werd door de Amerikaanse regering besloten een superhero registration act in te voeren.

Helden van zowel de X-Men als de Fantastic Four kiezen daarop kanten en nemen het tegen elkaar op. In een veldslag nemen onder meer Wolverine en Mr. Fantastic het tegen elkaar op, waarbij Fantastic Wolverine weet vast te houden en zijn armen zo lang maakt dat ze maar een molecuul dik zijn en daarmee snijdt hij de armen van Wolverine af.

Nadat heel wat van dit soort intense gebeurtenissen plaatsvinden, sluiten de helden vrede en is er een teaser aan het eind waarbij iedereen krachten moet bundelen om het in een vervolg tegen de Super Skrulls op te nemen.

NieuwsFilm

meest populair