Regisseur Joe Russo over huilmoment tijdens 'Avengers: Endgame'

Regisseur Joe Russo over huilmoment tijdens 'Avengers: Endgame'

Hoop emotionele momenten in de vierde Avengers-film.

Met een opbrengst van ruim $2,7 milard euro is Avengers: Endgame een film om flink over na te praten. Zo komen we nu bij de vraag of jij een traantje hebt weggepinkt tijdens de film. Dit kan uiteraard, aangezien er behoorlijk wat emotionele scènes in de film zitten. Daarnaast zit de film bomvol overweldigende fan-pleasers ondersteund met stevige emotionele muziek van Alan Silvestri.

Co-regisseur Joe Russo heeft tegenover Empire aangegeven dat de openingsscène met Jeremy Renners Clinton Barton / Hawkeye hem aangreep tijdens de eerste keer dat hij de film in zijn geheel zag.


"Ik heb vier kinderen, en het is een erg tragische scène om de film mee te openen. Het is een van de weinige scènes in de film die me echt kapot maakt als ik ernaar kijk, aangezien ik dan aan mijn eigen familie denk. Je denkt na over wat er met je zou gebeuren, als een vader. Je zou erg zelfdestructief worden."

Had jij dit ook? Of had je het misschien wat moeilijker tijdens het grootse eindgevecht of het afscheid van een bepaalde Avenger? Het kan zijn dat je het maar gek vindt; huilen tijdens een superheldenfilm... Laat het allemaal hieronder weten!

NieuwsFilm

meest populair