Algemeen

Hugh Jackman werd bijna ontslagen tijdens 'X-Men'

We hadden zomaar een heel andere Wolverine kunnen hebben.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Acteur Hugh Jackman brak in 2000 door met de blockbuster X-Men, een van de eerste grote moderne superheldenfilms. Het had weinig gescheeld of we hadden een andere acteur in de huid van Wolverine gezien.

Jackman sprak met de Daily Mail en hij vertelde dat de opnames in het begin niet goed gingen. Uiteindelijk wist zijn vrouw hem te overtuigen door te zetten door te zeggen dat hij in zichzelf moest geloven.


"Ik kreeg te horen dat het niet goed ging. Ze hadden iets anders verwacht. Ik stond op het punt ontslagen te worden tijdens mijn eerste Hollywood-film - de grootste in mijn carrière. Ik was boos, ging naar huis naar mijn vrouw Deb en ik klaagde. Ik mopperde flink en klaagde over allerlei personen. Ze luisterde een uur heel geduldig naar me en ten slotte zei ze gewoon, 'luister, ik denk dat je in jezelf moet geloven, je maakt je veel te veel zorgen over wat anderen denken. Verplaats je weer in het personage, focus daarop, vertrouw op je instinct ... Je kunt het."

En hij kon het ook. Na de eerste X-Men film was hij in vele andere X-Men films te zien en kreeg hij drie solofilms. Zijn laatste X-Men film Logan uit 2017 wordt zelfs gezien als de beste.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ik wil niet super crap doen, maar dit nieuws is al meer dan 10 jaar bekend...

Havoc

Avatar

Ik heb 't em zelfs live horen vertellen vorige maand in de Ziggo Dome..

Sunspot

Avatar

Wist dit niet, altijd leuk om te lezen dit soort dingen

Hylian_Knight

Avatar

@Havoc: Ja, ik ook ;). Was erg gaaf!

tariegb

Avatar

was ie maar ontslagen, rol verpest door hem

Rick Dalton

Avatar

Tariegb, ik mag hopen dat je deze niet meent?

Goku32

Avatar

Tariegb je maakt een grapje toch

NieuwsFilm

meest populair