Hugh Jackman werd bijna ontslagen tijdens 'X-Men'

Hugh Jackman werd bijna ontslagen tijdens 'X-Men'

We hadden zomaar een heel andere Wolverine kunnen hebben.

Acteur Hugh Jackman brak in 2000 door met de blockbuster X-Men, een van de eerste grote moderne superheldenfilms. Het had weinig gescheeld of we hadden een andere acteur in de huid van Wolverine gezien.

Jackman sprak met de Daily Mail en hij vertelde dat de opnames in het begin niet goed gingen. Uiteindelijk wist zijn vrouw hem te overtuigen door te zetten door te zeggen dat hij in zichzelf moest geloven.


"Ik kreeg te horen dat het niet goed ging. Ze hadden iets anders verwacht. Ik stond op het punt ontslagen te worden tijdens mijn eerste Hollywood-film - de grootste in mijn carrière. Ik was boos, ging naar huis naar mijn vrouw Deb en ik klaagde. Ik mopperde flink en klaagde over allerlei personen. Ze luisterde een uur heel geduldig naar me en ten slotte zei ze gewoon, 'luister, ik denk dat je in jezelf moet geloven, je maakt je veel te veel zorgen over wat anderen denken. Verplaats je weer in het personage, focus daarop, vertrouw op je instinct ... Je kunt het."

En hij kon het ook. Na de eerste X-Men film was hij in vele andere X-Men films te zien en kreeg hij drie solofilms. Zijn laatste X-Men film Logan uit 2017 wordt zelfs gezien als de beste.

NieuwsFilm

meest populair