'Amber Heard (33) papt aan met topmodel (25)'

'Amber Heard (33) papt aan met topmodel (25)'

De actrice is weer gelukkig!

Actrice Amber Heard (Aquaman, The Danish Girl) lijkt een nieuwe liefde gevonden te hebben. De Britse roddelsite Daily Mail weet namelijk te melden dat Heard sinds een aantal weken een relatie heeft met het Amerikaanse model Milos Drago.

Amber Heard (33) is gevallen voor de charmes van model Milos Drago (25). "Ze hebben elkaar bijna twee maanden geleden leren kennen tijdens een etentje met gezamenlijke vrienden", weet een anonieme bron te vertellen aan Daily Mail. "Sindsdien zijn ze onafscheidelijk". De insider vertelt dat Heard Drago ook al heeft voorgesteld aan haar familie en vrienden in Los Angeles. Paparazzi wisten foto's te maken van deze kennismaking.

Totaal anders
"Milos is lief, zorgzaam, grappig en bovenal lekker nuchter", vervolgt de ingewijde. "Ze hebben het erg fijn met elkaar". De bron omschrijft Heards nieuwe relatie als een verademing. "Haar relatie met Johnny [Depp] was totaal anders. Hij was veel ouder en bovendien was hun huwelijk giftig en gewelddadig". Heard trouwde in 2015 met Depp, maar kondigde een jaar later aan te gaan scheiden. Sindsdien beschuldigen zij elkaar van mishandeling.

In maart dit jaar werd Heard nog zoenend gespot met de Argentijnse filmmaker Andy Muschietti (It), maar dat blijkt dus niks te zijn geworden.

NieuwsFilm

meest populair