Algemeen

Eerste volledige poster Frozen 2, vandaag de eerste trailer!

Prachtige herfstige poster in mistige sferen

door Niels van Arkel om 10:14 in Algemeen
Disney Animation Studios heeft gisteren de eerste officiële poster vrijgegeven voor haar nieuwste film, Frozen II. De nieuwe full-length trailer wordt vandaag verwacht.

De poster zie je hieronder. De stijl van de poster gaat verder met de herfstige sferen die we al zagen in de eerste (teaser) trailer. Het mistige uiterlijk van de poster roept veel vragen op. Misschien krijgen we in de nieuwe trailer meer duidelijkheid.
Eerder lekte al een Japanse poster van de film uit met een vrij bijzondere vraag: Waarom kreeg Elsa krachten?

Het Oscarwinnende regieduo Chris Buck en Jennifer Lee keren terug voor de langverwachte sequel op de zeer succesvolle eerste film. Ook de stemmen van Idina Menzel (Elsa), Kristen Bell (Anna), Jonathan Groff (Kristoff) en Josh Gad (Olaf) zijn terug.
Ook de stemmen van Evan Rachel Wood en Sterling K. Brown zijn te horen in rollen die voorlopig nog onbekend zijn.Frozen II is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Ik was niet zoon grote fan van het 1e deel. Maar al deze mysterie en de 1e nog al wat duistere trailer. Trekt me toch al gauw wat aan.

Rich Art

Avatar

Ik hoop vooral dat ie niet te eng wordt voor al die kleine meisjes die gek zijn op Elsa en Anna.... Dat is toch de grootste doelgroep tenslotte. Nou snap ik wel dat die de merchandise toch wel kopen, maar toch...

JaSi

Avatar

De trailer is ondertussen op YouTube : https://m.youtube.com/watch?v=Zi4LMpSDccc&feature=youtu.be

NieuwsFilm