Celebrity

Justin Bieber daagt Tom Cruise uit voor gevecht

En Conor McGregor Mark Wahlberg!

door FilmTotaal om 11:54 in Celebrity
Tom Cruise is een van 's werelds bekendste en meest geliefde acteurs. De Mission Impossible ster is al 56 jaar oud, maar doet zijn stunts nog allemaal zelf. Die stunts worden ook nog eens telkens gewaagder en gekker. Toch is niet iedereen onder de indruk van het werk van Cruise. De wereldberoemde Canadese zanger, Justin Bieber, daagt Cruise namelijk uit voor een gevecht.

Niemand weet waarom, maar Justin Bieber wil graag op de vuist gaan met de acteur. Dit liet de 25-jarige zanger weten op zijn Twitter pagina: ''Ik daag Tom Cruise uit voor een gevecht in de Octagon. Tom, als je dit gevecht niet accepteert, wil dat zeggen dat je bang bent en daar zul je altijd aan herinnerd worden. Wie wil het gevecht gaan organiseren? Dana White?'' White is de UFC president. Hij reageerde er niet op, maar dat deed een van zijn grote sterren wel, namelijk Conor McGregor.

Komt het er echt van?
McGregor reageerde op Bieber's tweet: ''Als Tom Cruise man genoeg is om dit gevecht te accepteren, dan zal McGregor Sports and Entertainment het organiseren. Heeft Cruise genoeg moed om dit aan te gaan, net zoals in zijn films?'' McGregor daagde op zijn beurt ook een bekende acteur uit: Mark Wahlberg: ''Ik daag dan Mark Walhberg uit voor een soortgelijk gevecht. Zelfs toen Mark Wahlberg nog Marky Mark was, had ik hem al gemakkelijk aangekund''.

Cruise, Wahlberg en Dana White hebben alle drie nog niet gereageerd.

NieuwsFilm