Video

Nieuwe trailers 'Ad Astra', 'Hobbs & Shaw' en 'Angel Has Fallen'!

Drie trailers voor grote titels die nog in 2019 verschijnen.

door Bram de Groot om 06:53 in Video
Hieronder (tv-)trailers voor drie grote films die nog dit jaar in de bioscoop verschijnen. Het betreft nieuwe beelden voor de actiefilm Angel Has Fallen, de F&F-spinoff Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw en de ruimtefilm Ad Astra!

Als eerste de tv-trailer voor Ad Astra van James Gray, bekend van We Own the Night (2007) en The Lost City of Z (2017). In de sci-fi film zijn er rollen voor onder meer Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Donald Sutherland, Liv Tyler en Jamie Kennedy. Vanaf 19 september in de bioscoop!


Als tweede de nieuwe beelden uit de actiefilm Angel Has Fallen, het vervolg op Olympus Has Fallen uit 2013 en London Has Fallen uit 2016. Dit keer regisseerde Ric Roman Waugh (Shot Caller) de film met namen als Gerard Butler, Morgan Freeman en Jada Pinkett Smith. Vanaf 22 augustus draait de nieuwe Fallen in de Nederlandse bioscoopzalen.


En als laatste de tv-trailer voor Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw met uiteraard Dwayne Johnson (Luke Hobbs), Jason Statham (Deckard Shaw) en de schurk van Idris Elba. De spinoff van David Leitch (John Wick, Deadpool 2) is vanaf 1 augustus te zien.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Movieman2018

Avatar

Ad Astra, daar kijk ik naar uit!

Rick Dalton

Avatar

Angel Has Fallen en Hobs And Shaw lijken mij erg vet, ben zelf wel een fan van dat soort films. Beetje over the top. Ad Astra spreekt mij niet zo heel erg aan, geen fan van space films. Maar wel een leuke cast, misschien word dat ook nog wel iets.

007

Avatar

laat angel maar komen

NieuwsFilm