Celebrity

Dave Bautista weer positief over Disney en Marvel na ontslag James Gunn

Wat doe je als je vrienden worden aangevallen?

door Rik Timmer om 07:19 in Celebrity
Juli 2018 was even schrikken voor liefhebbers van de Guardians of the Galaxy-franchise. De vermakelijke sciencefictionfilms, geschreven en geregisseerd door James Gunn, moesten voor het verwezenlijken van een nieuw deel afscheid nemen van hun maker, na het opduiken van oude tweets. Hierin stonden opvallende grappen over verkrachtingen en het misbruiken van kinderen. Gunn hield vol dat het maar gekkigheden waren. Desondanks verbraken Marvel en Disney de banden. Gelukkig werd dit een half jaartje later teruggedraaid. De negatieve berichten van castleden zijn echter nog terug te vinden op het net. Waaronder die van Dave Bautista.

De acteur, die Drax the Destroyer speelt, wilde niets meer met de films te maken hebben als Gunn er geen deel van uitmaakte. "Ook is het misselijkmakend om voor iemand te werken die de lastercampagne van fascisten sterker maakt. Zo denk ik erover. Ik heb mijn mening geven en was eerlijk over mijn gevoelens. Ik vind dat hij oneerlijk behandeld is. Het was een slechte beslissing." Nu Gunn weer opnieuw is aangenomen komt Bautista (50 jaar) terug op zijn eerdere uitspraken.

Vriend
Tegenover Pro Wrestling Sheet onthulde de acteur over zijn huidige relatie met Marvel en Disney: "Ik hoop dat het in orde is. Ik heb eigenlijk nog nooit met iemand van Disney gesproken. Alleen maar met mensen van Marvel. En zij toonden begrip toen ik ze vertelde hoe ik mij voelde."

Volgens de Amerikaan had het ook te maken met loyaliteit. "James is mijn vriend. Ik hou van hem. Hij heeft mij geholpen m'n leven te veranderen en ik weet dat hij een fatsoenlijk mens is. Hij werd aangevallen. En wat doe je als je vrienden aangevallen worden? Je verdedigt ze. Anders ben je niet echt een vriend."

nieuwslaatste nieuws

meest populair