Celebrity

Keanu Reeves speciale manier van foto's laten nemen nader onder de loep

De 'John Wick' acteur raakt zijn vrouwelijke fans nooit aan.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 13:37 in Celebrity
Keanu Reeves staat de laatste tijd weer volop in de spotlights. Zo is hij momenteel voor een derde keer te zien als John Wick, zal hij binnenkort te horen zijn in Toy Story 4 en verschijnt hij zelfs in een videogame, genaamd Cyberpunk 2077. Nu wordt er opnieuw over de acteur gesproken en wel over de manier waarop hij met zijn fans , voornamelijk vrouwen, op de foto staat.

Zo verschijnen er op Twitter en andere sociale media momenteel foto's van Reeves met zijn fans. Hierop is duidelijk te zien dat de acteur hen nooit aanraakt. Zelfs wanneer de vrouw de armen om hem heen slaat, plaatst hij zijn hand altijd achter de rug, maar zonder de persoon aan te raken. Zijn hand 'zweeft' zelfs een paar centimeter achter de betreffende persoon. Sommigen vragen zich af of de acteur dit doet i.v.m. de MeToo beweging. Op deze manier zou hij geen enkel risico nemen. Sommige mensen denken er toch anders over.

Een vorm van respect
Reeves heeft Koreaanse voorouders en sommigen vermoeden dat zijn gebrek aan fysiek contact daar vandaan komt. Onder de Koreanen is het namelijk heel gewoon elkaar tijdens een omhelzing niet vast te pakken als een teken van respect. Op deze manier vermijdt je ongewenst contact en respecteer je de andere persoon. Hoe het ook zij, Reeves krijgt er de nodige complimenten voor.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Nog even en we kunnen het internet Keanunet noemen :P Maar leuk om te zien dat de acteur een opleef moment heeft. Als een acteur en persoon verdient hij het ook.

MisterPink

Avatar

Prima acteur alleen een beetje stoïcijns, er is ook een film met (wederom) Sandra Bullock waarin hij een echte redneck speelt. Geen idee meer welke dat is.

Syberious

Avatar

De reden trouwens dat Koreanen dan dus altijd met hun vingers omhoog poseren.

Mav Damian

Avatar

Ik denk dat hij gewoon iemand die heel verlegen is.

Maac

Avatar

Sommigen vragen zich af of de acteur dit doet i.v.m. de MeToo beweging. Op deze manier zou hij geen enkel risico nemen.
Gewoon een authentieke, nette vent. Ik denk niet dat MeToo de reden is. Maar toegegeven, hij zal zo niet snel slachtoffer worden van de MeToo-beweging.

TwinsA

Avatar

Dit is een acteur waar ik mij nooit aan stoor, waarschijnlijk omdat hij steeds dezelfde is sinds Bram Stokers Dracula. Laat zijn films maar komen ;-)

Devenace

Avatar

Waarschijnlijk deel van zijn trauma na het verliezen van zijn vrouw.

Ereptile

Avatar

Mijn respect voor Keanu Reeves blijft groeien :) (los van dit artikel natuurlijk). Ik hoor nooit negatief nieuws over hem!

Frietgezicht

Avatar

Netjes. Komt ook over als sympathieke kerel in interviews enz.
Als acteur mwah en idd wat MisterPink zei.
Wil hem weleens als een badguy zien in een Tarentino film ofzo.

Sunspot

Avatar

Denk ook beleefdheid, volgens mij is die gast idd ook best verlegen, zie je ook in interviews regelmatig terug.

Gewoon een coole gast lijkt me

Rafael11

Avatar

Een aardige beleefde kerel lijkt me.

Master Of Films

Avatar

verschijnt hij zelfs in een videogame, genaamd Cyberpunk 2077
De grootste en vetste verrassing van de E3, inclusief zijn optreden dat zeer goed geheim werd gehouden.

Sunspot

Avatar

Denk dat iedereen hem wel cool, charismatish en beleefd vind, dat John Wick ook zo goed werkt.

En dat met die hodn van hem ook in deel 1, meesten waren lijkte mij gelijk verkocht :).

En dan ook dat met hotel, aparte wereld, een karakter waar je mee voelt, yep, goud, wat het ook is.

Sunspot

Avatar

@MOF

Tnx for filmpje, coole gast is hte gewoon! :)

Moviemagic

Avatar

Er is geen mens te vinden zoals hij. Hij is gezien gewoon op straat met een zwerver. Ze dronken samen wat en hij luisterde naar wat die man te vertellen had.

Hij heeft een deel van zijn salaris opgegeven om andere te helpen. O.a. een deel van zijn salaris opgegeven om Al Pacino in 'The Devils advocate' te krijgen. Eten besteld voor de mensen die aan zijn film aan het werken was. Opstaan in de metro voor een vrouw (Als bekende acteur notabene met de metro gaan?). Een stichting opgezet waaraan hij niet zijn naam wilde verlenen omdat hij goed wil doen maar niet om reclame voor zichzelf te maken, etc, etc.

Er zijn zoveel verhalen over hem gedocumenteerd met foto's en alles waarin hij echt aan zijn mede mens denkt. Prachtig dat zulke personen nog bestaan.

Wommel

Avatar

Als ie z'n handjes maar laat wapperen in The Matrix 4.

Sunspot

Avatar

@Moviemagic

Yep, zegt nogal wat, daden van hem :).

nieuwslaatste nieuws

meest populair