Celebrity

Keanu Reeves speciale manier van foto's laten nemen nader onder de loep

De 'John Wick' acteur raakt zijn vrouwelijke fans nooit aan.

door FilmTotaal om 13:37 in Celebrity
Keanu Reeves staat de laatste tijd weer volop in de spotlights. Zo is hij momenteel voor een derde keer te zien als John Wick, zal hij binnenkort te horen zijn in Toy Story 4 en verschijnt hij zelfs in een videogame, genaamd Cyberpunk 2077. Nu wordt er opnieuw over de acteur gesproken en wel over de manier waarop hij met zijn fans , voornamelijk vrouwen, op de foto staat.

Zo verschijnen er op Twitter en andere sociale media momenteel foto's van Reeves met zijn fans. Hierop is duidelijk te zien dat de acteur hen nooit aanraakt. Zelfs wanneer de vrouw de armen om hem heen slaat, plaatst hij zijn hand altijd achter de rug, maar zonder de persoon aan te raken. Zijn hand 'zweeft' zelfs een paar centimeter achter de betreffende persoon. Sommigen vragen zich af of de acteur dit doet i.v.m. de MeToo beweging. Op deze manier zou hij geen enkel risico nemen. Sommige mensen denken er toch anders over.

Een vorm van respect
Reeves heeft Koreaanse voorouders en sommigen vermoeden dat zijn gebrek aan fysiek contact daar vandaan komt. Onder de Koreanen is het namelijk heel gewoon elkaar tijdens een omhelzing niet vast te pakken als een teken van respect. Op deze manier vermijdt je ongewenst contact en respecteer je de andere persoon. Hoe het ook zij, Reeves krijgt er de nodige complimenten voor.

NieuwsFilm

meest populair