Honest Trailer 'Captain Marvel' maakt Brie Larson belachelijk

Honest Trailer 'Captain Marvel' maakt Brie Larson belachelijk

Natuurlijk op een leuke manier!

Screen Junkies heeft weer een heerlijke Honest Trailer vrijgegeven. Ditmaal steken de makers flink de draak met Captain Marvel en hoofdrolspeelster Brie Larson. Volgens Screen Junkies is Captain Marvel het 'tegenvallende beleg tussen een sandwich van Infinity War en Endgame'.

In de nieuwste aflevering van Honest Trailers reageert Screen Junkies op de goed ontvangen kaskraker Captain Marvel. De makers nemen vooral de neutrale, strakke gezichtsuitdrukkingen van actrice Brie Larson op de hak. In de film wordt natuurlijk benadrukt dat Vers haar emoties moet onderdrukken om een echte soldate te worden. Ook worden de misschien ietwat overdadige referenties aan de jaren negentig uitgelicht.

Knipoog
De kritiek van Screen Junkies moet je natuurlijk niet al te serieus nemen. De populaire Honest Trailers zijn grappig bedoeld en al het commentaar wordt gegeven met een vette knipoog.


Succesvolle superheldin
Captain Marvel is één van Marvels best presenterende films ooit en wist zelfs de magische grens van een miljard dollar te passeren aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Op Rotten Tomatoes scoort de film tevens een nette 78%.

NieuwsFilm

meest populair