Humor

Honest Trailer 'Captain Marvel' maakt Brie Larson belachelijk

Natuurlijk op een leuke manier!

door FilmTotaal om 22:30 in Humor
Screen Junkies heeft weer een heerlijke Honest Trailer vrijgegeven. Ditmaal steken de makers flink de draak met Captain Marvel en hoofdrolspeelster Brie Larson. Volgens Screen Junkies is Captain Marvel het 'tegenvallende beleg tussen een sandwich van Infinity War en Endgame'.

In de nieuwste aflevering van Honest Trailers reageert Screen Junkies op de goed ontvangen kaskraker Captain Marvel. De makers nemen vooral de neutrale, strakke gezichtsuitdrukkingen van actrice Brie Larson op de hak. In de film wordt natuurlijk benadrukt dat Vers haar emoties moet onderdrukken om een echte soldate te worden. Ook worden de misschien ietwat overdadige referenties aan de jaren negentig uitgelicht.

Knipoog
De kritiek van Screen Junkies moet je natuurlijk niet al te serieus nemen. De populaire Honest Trailers zijn grappig bedoeld en al het commentaar wordt gegeven met een vette knipoog.


Succesvolle superheldin
Captain Marvel is één van Marvels best presenterende films ooit en wist zelfs de magische grens van een miljard dollar te passeren aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Op Rotten Tomatoes scoort de film tevens een nette 78%.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Dat is honest trailers al lang niet meer.

aspers

Avatar

Dat we dit uberhaupt nog als nieuws posten...

Master Of Films

Avatar

Honest Trailers is wat ik noem one trick pony humor voor 5 jarigen. Heb je er een gezien, dan heb je ze allemaal gezien.

Voor betere humor met echte inhoud kan je beter terecht bij Ricky Gervais, Dave Chappelle, Robin Williams, Richard Pryor & George Carlin.

Master Of Films

Avatar

aspers "Dat we dit uberhaupt nog als nieuws posten..."
Logisch. Het is Marvel, en alles waar de label Marvel is opgeplakt wordt hier op FT gezien als "film nieuws". Er zijn (helaas) ook andere Honest Trailers waarvan Marvel niks mee te maken hebt.

Boer

Avatar

Mwah ze waren ooit grappiger, maar vind ze nog steeds wel geinig

The soy sauce

Avatar

Kappen nou is keer met al die MARVEL onzin berichten. Jullie zouden je website moeten veranderen naar MARVEL-TOTAAL

ExtraDip3000

Avatar

^ eindelijk een paar die het snappen! ;) Rt: 'marvel sticker'

BlackPowerWolf

Avatar

Oké, eens helemaal niet grappig. Echter wekte één ding toch mij interesse. Ik had het persoonlijk wel vet gevonden, als Marvel toch meer films wilde gaan maken, dat de Skrulls toch allemaal Badguys waren. Daar hadden best vette nieuwe (misschien wel iets duistere) superhelden films uit kunnen komen! Ik vond nu namelijk de Skrull een beetje een alles mat af doen met oppervlakkige humor.
Ik dacht trouwens dat bovenstaande (Skrull als plaatsvervangers) ook uit de comics kwam, ik ken ze niet allemaal. Kan iemand dat bevestigen?

Sunspot

Avatar

Later vanavond even goed voor zitten, morgen even reactie erover Smiley face.

Kan nog steeds genieten van HT, maar is wel iets minder, maar dan ook weer top, ligt ook aan film vaak en de stem is nogal belangrijk, een aantal zijn niet zo

Moviemagic

Avatar

Ik heb een ADBLOCKER maar krijg toch steeds die marvelreclame erdoor.

5ieb

Avatar

@the soy sauce
Dat gevoel heb ik ook steeds meer.

Master Of Films

Avatar

BlackPowerWolf "Ik had het persoonlijk wel vet gevonden, als Marvel toch meer films wilde gaan maken, dat de Skrulls toch allemaal Badguys waren."
Ze hebben hiermee wel hun kruit verschoten. Ik denk dat ze de Skrulls veranderd hebben tbv Winter Soldier. Aangezien Hydra al S.H.I.E.L.D heeft geïnfiltreerd. Dat konden ze niet opnieuw doen met de Skrulls. Dus kreeg die Talos als Keller andere bedoelingen dan Hydra.

Moviemagic "Ik heb een ADBLOCKER maar krijg toch steeds die marvelreclame erdoor."

LOL :D
Gouden opmerking :D

Rafael11

Avatar

Moviemagic, haha misschien moet je dan een betaald abbonement nemen op Filmtotaal, zodat je dan wel vrij bent van ongewenste advertenties;P
BlackPowerWolf en Mof, hier Kevin Feige's uitleg waarom ze de Skrulls verandert hebben en hun mogelijke toekomst in de MCU.

https://comicbook.com/marvel/2019/03/08/captain-marvel-skrulls-secret-invasion-sequel-kevin-feige/

LeonardoPacino

Avatar

@MoF:

Dat is toch een prachtig rijtje namen wat je daar neer zet. Chapelle's nieuwste werk op Netflix al gezien?

Drogynn

Avatar

Dat doet ze zelf al

Sunspot

Avatar

@Moviemagic

Ik heb ook een adblocker, Ublock, maar uitgezet op deze site, doe dat graag bij sites waar ik graag en vaak langskom Smiley face.

Sunspot

Avatar

Was inderdaad niet veel soeps, 1 van de slechtere Honest Trailers die ik heb gezien denk

CassidyButch

Avatar

Als ze het doen met andere films dan is het grappig maar oh wee als het gaat om captain Karen. Sorry maar ik word er misselijk van sommige reacties hier

LeonardoPacino

Avatar

@Sunspot:

Dat had ik zelf ook altijd zo ingesteld. Tot Filmtotaal met die achterlijke, pagina in beslagnemende, reclame kwam. Dan houdt het voor mij op.

NieuwsFilm

meest populair