Chris Hemsworth (Thor) zou 'The Huntsman: Winter's War' liever uit zijn CV gummen

Chris Hemsworth (Thor) zou 'The Huntsman: Winter's War' liever uit zijn CV gummen

De acteur heeft spijt van de opvolger op 'Snow White and the Huntsman'.

Inmiddels staat Chris Hemsworth vooral bekend als Thor uit de Marvel-films, het personage dat hem tot dusver bij uitstek de meeste faam opleverde. Maar hij had genoeg andere rollen tussendoor, sterker nog, ieder jaar lijkt hij meer voor het uitkiezen te hebben. Soms zit er dan echter een film tussen waar je achteraf niet meer zo blij mee bent.

In 2012 was hij samen met Kristen Stewart te zien in Snow White and the Huntsman. Die film werd matig ontvangen, maar was wel een financieel succes met Hemsworth als lichtpuntje. In 2016 verscheen daarom het vervolg met de focus op zijn personage, met de titel The Huntsman: Winter's War. De kritische ontvangst was deze keer echter slecht en ook financieel flopte de film.

Verkeerde keuzes
Voor de Australische acteur was het niet enkel een verkeerde keuze om deze film te doen, maar ook qua acteerwerk had hij het liever anders aangepakt. "We hebben nooit de juiste toon weten te vinden tijdens het maken van de film. Ik dacht dat we een minder duistere versie wilden maken met deze film. Daardoor deed ik dus een bepaald ding, maar de andere acteurs deden iets totaal anders. Terwijl ik de rol luchtig speelde, deden de andere acteurs een dramatische vertolking", besluit de teleurgestelde Hemsworth.

NieuwsFilm

meest populair