Algemeen

Tim Story ('Fantastic Four') geeft gouden tip aan nieuwe FF-regisseur

Luisteren naar de baas!

door Niels van Arkel om 09:43 in Algemeen
Na de volledig geflopte Fant4stic (2015) verlangen fans van de franchise al een tijdje naar een reboot binnen de MCU. Nu de geruchten van zo'n reboot steeds duidelijker en redelijker worden, vond regisseur Tim Story het tijd om een duit in het zakje te doen.

De regisseur van Fantastic Four en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer werd bij een persconferentie voor zijn nieuwste superheldenfilm Shaft gevraagd naar tips voor de nieuwe regisseur.

Tim Story is een groot fan van Kevin Feige sinds hun samenwerking aan de tweede FF-film, waarin Feige de producenten-rol op zich nam. "Ik zeg, luister goed naar Kevin Feige! Kevin is de man!"

Ook heeft Story vanuit een flinke dosis eigen ervaring wel een aantal tips voor de nieuweling: "Vergis je niet in de hoeveelheid research die je moet doen voor het personage van Reed Richards. Dat buigen en doen, dat is niet makkelijk."

Story ziet het overigens wel gebeuren, daar bij Marvel Studios: "Zij hebben het zo goed voor elkaar, eigen systeempje en alles. Ik kan niet wachten op de nieuwe film!"Fantastic Four zal volgens de laatste geruchten in 2022 in de bioscopen verschijnen.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Wist niet dat Kevin Feige er ook bij betrokken was, deel 2.

Sowieso oke films, gewoon leuk.

Wil graag de oude cast weer terug zien, zien er goed uit nog, vooral Jessica Alba en doe gelijk maar Chris Evans erbij haha, terug.

Gewoon zeggen dat hij toevallig heel veel lijkt op de overleden Captain America Smiley face. Kan ook leuke situaties opleveren, mochten ze gaan tijdreizen en o.a. Cap ontmoeten Smiley face.

GEwoon doen!

bioshock300

Avatar

Laat marvel maar een FF maken ik geloof erin dat dat wel helemaal goed zit!

Sunspot

Avatar

En dat die Doom een faker was.

Silver Surfer kan ook terug gehaald worden, zelfde acteur/style en Fishburne stem

kokosnoot

Avatar

Denk de gouden tip is het niet in de jaren ''60 doen. Tenzij je een jaren 60 marvel helden universum maakt samen met de X-men reboot later. Maar anders fragmenteer je het marvel universum onnodig. Avengers&spiderman&dr strange en cap marvel etc zullen ze dan nooit kunnen ontmoeten, tenzij geforceerd etc.

Thiver

Avatar

kokosnoot "Denk de gouden tip is het niet in de jaren ''60 doen. Tenzij je een jaren 60 marvel helden universum maakt samen met de X-men reboot later."

Een van de meest gehoorde suggesties is te beginnen in de jaren zestig, waarna het incident dat het viertal hun superkrachten geeft ze tevens naar het heden slingert. Op die manier kunnen ze interactie hebben met de huidige MCU-helden, maar ook die typische jarenzestigdynamiek behouden.

kokosnoot

Avatar

@Thiver hmmm dan zouden ze tijdreizen via een wormgat ofzo. Tja dan kan het wel weer interessant worden. Alleen Avengers gebruikten ook net al tijdreizen. Maar het zou een nog niet zo gekke intrede zijn naar de andere Marvel helden. Als ze dan ook nog verder een leuk plot hebben heb ik er weer zin in Smiley face

Chrischzz

Avatar

Nog een gouden tip.
Geen superhelden laten dansen in dans-scenes (tenzij het een dronken miljardair in een geavanceerd robotpak is)

Frietgezicht

Avatar

Slechte films. Moeilijk nu nog doorheen te zitten.

meanrat

Avatar

@Sunspot: spoiler!

Decepticon

Avatar

Ben ik met je eens Sunspot, vind ik ook prima films, die ik nog steeds heel goed te kijken vind.

Er zijn geruchten dat Peyton Reed de regie mag doen, hij is een groot FF fan en zou volgens mij al eens een pitch aan Marvel hebben gegeven.

Sunspot

Avatar

@Meanrat

Haha

NieuwsFilm

meest populair