Tim Story ('Fantastic Four') geeft gouden tip aan nieuwe FF-regisseur

Luisteren naar de baas!

Na de volledig geflopte Fant4stic (2015) verlangen fans van de franchise al een tijdje naar een reboot binnen de MCU. Nu de geruchten van zo'n reboot steeds duidelijker en redelijker worden, vond regisseur Tim Story het tijd om een duit in het zakje te doen.

De regisseur van Fantastic Four en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer werd bij een persconferentie voor zijn nieuwste superheldenfilm Shaft gevraagd naar tips voor de nieuwe regisseur.

Tim Story is een groot fan van Kevin Feige sinds hun samenwerking aan de tweede FF-film, waarin Feige de producenten-rol op zich nam. "Ik zeg, luister goed naar Kevin Feige! Kevin is de man!"

Ook heeft Story vanuit een flinke dosis eigen ervaring wel een aantal tips voor de nieuweling: "Vergis je niet in de hoeveelheid research die je moet doen voor het personage van Reed Richards. Dat buigen en doen, dat is niet makkelijk."

Story ziet het overigens wel gebeuren, daar bij Marvel Studios: "Zij hebben het zo goed voor elkaar, eigen systeempje en alles. Ik kan niet wachten op de nieuwe film!"



Fantastic Four zal volgens de laatste geruchten in 2022 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair