Algemeen

Acteur geeft nieuwe informatie over 'Joker' en 'A Quiet Place 2'

Informatie over beide films is vooralsnog schaars, maar dankzij een acteur de in beide te zien is weten we nu meer.

door Steven van der Vegt om 09:18 in Algemeen
A Quiet Place was begin 2018 een groot maar onverwacht succes. De filmstudio zag er wel brood in en vroeg regisseur John Krasinski om een vervolg. Het nieuwe filmuniversum van DC is daarentegen nog niet altijd even succesvol. De vertolking die Jared Leto in Suicide Squad van de Joker deed, was niet bijster geliefd. Daarom mag acteur Joaquin Phoenix nu de bekende schurk tot leven brengen in een oorsprongsverhaal.

A Quiet Place 2 staat pas voor volgend jaar mei op de kalender, terwijl Joker al dit najaar te zien moet zijn. Ondanks dat laatstgenoemde reeds een trailer uitbracht, zijn beide projecten nog redelijk in nevelen gehuld. Acteur Brian Tyree Henry (Widows, Spider Man: Into The Spiderverse) is in beide films te zien en geeft wat meer informatie over de twee filmprojecten.

Joker
"Hij wordt heel anders omdat hij enkel om het oorsprongsverhaal gaat. Schurken worden nooit als schurk geboren, ze worden zo gemaakt. Door een bepaalde gebeurtenis geven ze de hoop op, waardoor ze de tekortkomingen van de samenleving zien en het gevoel hebben dit te moeten corrigeren. In Joker zien we hoe hij een gelukkig mens was en probeert zijn hoop in de mensheid terug te vinden als zaken mislopen. Als dat niet lukt geeft hij het op en probeert hij het beeld te hervormen."

A Quiet Place 2
"We gaan meer zien van de familie en hoe ze gaan proberen te overleveren, maar we komen er ook achter dat zij niet de enigen zijn. Ook zal er meer informatie gegeven worden over de oorsprong van hoe dit allemaal gebeurde. De kijker zal ook de andere kant te zien krijgen van sommige mensen die dit overleefden."

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Twee films om naar uit te kijken Smiley face

Moviemagic

Avatar

Het mooie aan The Joker was het mysterieuze om hem heen. Net als in The Dark Knight vind ik het goed verzonnen dat The Joker elke keer een ander verhaal had omtrent zijn littekens. Ik ben wel echt benieuwd wat ze er van gaan maken.

ExtraDip3000

Avatar

Als The Joker ook maar een beetje in de buurt komt van de teaser trailer dan is dit ècht een topper, en wie weet een Oscar winnaar.

Rafael11

Avatar

Ik kijk echt uit naar The Joker!

Maac

Avatar

Wil beide films zien, maar hoop dat ons wat betreft A Quiet Place 2 de inconsistenties en onlogische gedragingen van personages (zoals uit deel 1) bespaard blijven.

NieuwsFilm

meest populair