Algemeen

De Snyder Cut van 'Justice League' zou al bijna af zijn

Zou de versie dan toch een keer verschijnen?

door Bram de Groot om 17:33 in Algemeen
In 2017 bleek de DC-film Justice League een enorm compromis. Regisseur Zack Snyder startte, het script werd tussentijds aangepast en Joss Whedon (The Avengers, Avengers: Age of Ultron) rondde de film af met de opdracht om deze niet langer te laten duren dan 2 uur.

Nu lijkt het erop dat de versie waaraan Snyder werkte - de zogenaamde Snyder Cut - waarschijnlijk grotendeels afgerond ergens ligt te verstoffen. Dit liet story board-ontwerper Jay Oliva weten via Twitter:


"Zack bracht [na de opnames] maanden door met de montage. Nu denken de meeste mensen dat VFX pas dan begint, maar dat is niet waar. VFX kan al in de pre-productie beginnen (de storyboard-fase) als een scène geen acteurs vereist (zoals digitale versies van de personages) kan de VFX al ver voor de opnames beginnen."


De regisseur laat sinds eind 2017 doorschemeren via allerlei foto's van achter de schermen dat hij waarschijnlijk gewoon een andere versie van de film heeft. Fans zijn sinds de release bijzonder nieuwsgierig naar de 'Snyder Cut'. De bioscoopversie van Whedon wordt gezien als de flop.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ExtraDip3000

Avatar

Release die snyder cut of release hem niet, dit stomme 'ge' teas de hele tijd..........

RoberPaulsen

Avatar

Ik kan me niet voorstellen dat het de film echt heel veel beter maakt. Hij was misschien niet zo slecht als Suïcide Squad maar heel veel scheelde het niet

voldemort8690

Avatar

release de snyder cut, kan de film justice league nog redden, gelijk richard donner cut van superman 2

Sunspot

Avatar

Zou ik zeker willen zien

Goku32

Avatar

Ik vond dit Eingelijk best wel een vermakelijke film. Maar dit wil ik wel zien

John Wayne

Avatar

Wat uiteindelijk in de bioscoop is verschenen is een gedrocht. Ik weet niet of Snyder's versie uiteindelijk beter is, maar ik zou het zeer zeker een kans geven. Zijn Ultimate Cuts van Watchmen en BvS waren behoorlijke verbeteringen t.o.v. de bioscoopversie.

Civilian Supreme

Avatar

Zou het graag willen zien, ben best wel een Snyder fan. En misschien is de film geen meesterwerk maar slechter dan wat er is uitgebracht kan niet.

Rafael11

Avatar

Zou de versie wel willen zien, kan alleen maar meevallen.

Sunspot

Avatar

@John Wayne

Heb Wactchmen gezien, was uber en bij BvS was de ultimate cut gewoon stukken beter, logischer ook.

Daarom, wil het wel eens zien, sowieso ook een beetje verpest de film, omdat opeens Joss Whedon erin kwam, met eigen stijl natuurlijk, duidelijk te merken ook.

Daanminator

Avatar

Gewoon uitbrengen die cut, ik wil het zien en blijkbaar de rest ook.

nieuwslaatste nieuws

meest populair