De Snyder Cut van 'Justice League' zou al bijna af zijn

De Snyder Cut van 'Justice League' zou al bijna af zijn

Zou de versie dan toch een keer verschijnen?

In 2017 bleek de DC-film Justice League een enorm compromis. Regisseur Zack Snyder startte, het script werd tussentijds aangepast en Joss Whedon (The Avengers, Avengers: Age of Ultron) rondde de film af met de opdracht om deze niet langer te laten duren dan 2 uur.

Nu lijkt het erop dat de versie waaraan Snyder werkte - de zogenaamde Snyder Cut - waarschijnlijk grotendeels afgerond ergens ligt te verstoffen. Dit liet story board-ontwerper Jay Oliva weten via Twitter:


"Zack bracht [na de opnames] maanden door met de montage. Nu denken de meeste mensen dat VFX pas dan begint, maar dat is niet waar. VFX kan al in de pre-productie beginnen (de storyboard-fase) als een scène geen acteurs vereist (zoals digitale versies van de personages) kan de VFX al ver voor de opnames beginnen."


De regisseur laat sinds eind 2017 doorschemeren via allerlei foto's van achter de schermen dat hij waarschijnlijk gewoon een andere versie van de film heeft. Fans zijn sinds de release bijzonder nieuwsgierig naar de 'Snyder Cut'. De bioscoopversie van Whedon wordt gezien als de flop.



NieuwsFilm

meest populair