Robert Downey Jr. improviseerde belangrijke scène in 'Avengers: Endgame'

Robert Downey Jr. improviseerde belangrijke scène in 'Avengers: Endgame'

De cast kreeg een tip en toen deden ze het gewoon, volgens Tom Holland.

Let op: Spoilers!

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat Robert Downey Jr.'s Tony Stark het einde van Avengers: Endgame niet heeft gehaald. De acteur die als Iron Man verantwoordelijk was voor de aftrap van het Marvel Cinematic Universe offerde zichzelf op in de 22e film in het filmuniversum.

In gesprek met Pinkvilla sprak acteur Tom Holland, uiteraard Peter Parker / Spider-Man in de reeks, over de bewuste scène waarin Tony Stark sterft in bijzijn van een aantal personages. Het was volgens Holland voor hem "de gekste dag op de set".

Fantastische scène
"Toen we met Robert de scène opnamen, was er helemaal geen echt script. We waren alleen met Kevin Feige, de twee Russo-broers, ikzelf, Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow en Don Cheadle. Om ons voor te bereiden vertelden ze ons ongeveer wat er zou gebeuren, en toen improviseerden we," aldus Holland. "Het was echt een heel interessante manier om zo'n belangrijke scène voor de film te maken. Het was echt een emotionele dag en als ik eraan terug denk was het de gekste dag op de set. Maar het was echt geweldig en het blijkt een fantastische scène te zijn."

Opvallend is dat acteurs als Chris Evans (Steve Rogers/Captain America) en Chris Hemsworth (Thor) niet aanwezig waren op de set van regisseurs Anthony en Joe Russo. Tijdens de scène waren namelijk wel andere personages te zien. Ga jij Downey Jr.'s Iron Man missen in de toekomst van de franchise, of heb je er vrede mee?

NieuwsFilm

meest populair