Celebrity

Miles Teller (32) kan Tom Cruise (56) nauwelijks bijhouden tijdens opnames 'Top Gun: Maverick'

We moeten een jaar wachten op Joseph Kosinski's vervolg op 'Top Gun' (1986).

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Mission: Impossible-ster Tom Cruise zit niet graag stil. Wanneer hij aan een film werkt dan steekt hij er veel moeite in. Vooral in actiefilms met grote stunts is dat terug te zien, aangezien de 56-jarige Amerikaan ze meestal zelf uitvoert. Voor zijn nieuwste project geldt hetzelfde, Top Gun: Maverick. Het is het langverwachte vervolg op de originele film uit 1986, die gemaakt is door Tony Scott. Nu heeft Joseph Kosinski de touwtjes in handen. Naast Cruise heeft hij ook beroep gedaan op Miles Teller. Laatstgenoemde is helemaal ondersteboven door zijn collega.

Dat vertelde de 32-jarige acteur in een interview met TheWrap. "Ik probeer hem bij te houden, maar het is moeilijk. Alleen de hoeveelheid al. Ik ben er zeker van dat er mensen zijn die dat een paar dagen kunnen doen. Of een week. Maar kan je dat maand na maand na maand? Er zit niets in deze film waar weinig tot geen training voor nodig was om te klaren."

Nauwkeurig
Tijdens het gesprek onthulde Teller niet wat voor soort stunts we kunnen verwachten. Wel gaf hij meer weg over Cruise's enthousiasme, die op de set altijd nadenkt over het beter maken van de film. Alles voor het publiek. "Wie met iemand werkt die altijd nauwkeurig is - wat betreft het camerawerk, het script, de karakters, de kleding, haar en make-up - mag zichzelf gelukkig prijzen. Die gast stort zich op elke detail."

Plot
Waar Top Gun: Maverick om draait is vooralsnog onbekend. We weten dat Val Kilmer terugkeert als het personage dat hij 33 jaar geleden speelde, dat Teller de zoon speelt van Anthony Edwards' Goose, en dat we nieuwe gezichten kunnen verwachten zoals Jon Hamm, Ed Harris en Jennifer Connelly. Volgens de eerstgenoemde acteur worden er nieuwe technieken toegepast om scherper en intensiever beeld te krijgen. Hamm vertelde ook dat er niet veel gebruik wordt gemaakt van de computer. We zullen het eindresultaat volgend jaar in juli zien, wanneer de film uitkomt.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Hebben Cruise en Bieber al gevochten?

Rick Dalton

Avatar

Ik ben erg benieuwd, ik hoop wel dat ze eer aan de oude film doen, en niet met deze ervoor zorgen dat iedereen ook anders maar deel 1 gaat kijken. Deze gaan we zeker kijken!!

Decepticon

Avatar

Wat mij het meest intrigeert, is dat Hamm zegt dat er weinig beelden uit de computer komen.
Want dat zou je vandaag de dag haast wel verwachten, iets in de trant van Stealth.
Het zal onvermijdelijk zijn met close-up cockpit beelden van de acteurs, maar met iemand als Tom Cruise in en achter deze film heb ik er veel vertrouwen in.

Sunspot

Avatar

^

Ja, hoop dat het zo is, lijkt me wel, Cruise zit toch ook echt in zo een vliegtuig, of in ieder geval echte cockpits.

En het zijn straaljagers die echt bestaan, keer even niet teveel CGI en hoeft ook niet echt denk.

Ben ook benieuwd naar Val Kilmer, zal nu toch wel afgevallen zijn, hoe past hij anders in cockpit :D, of hij speelt een andere functie, maar dat hij toch even in een vliegtuig zit.

Sowieso, die gasten zijn veel te oud, denk dat ze weer ingezet gaan worden of zo, normaal ben je al te oud, leeftijden van Cruise en Val Kilmer, ja, je kan doen of ze wat jonger zijn, maar ja, weet ook niet of er echte jaren zijn verstreken sinds deel 1

nieuwslaatste nieuws

meest populair