Celebrity

Miles Teller (32) kan Tom Cruise (56) nauwelijks bijhouden tijdens opnames 'Top Gun: Maverick'

We moeten een jaar wachten op Joseph Kosinski's vervolg op 'Top Gun' (1986).

door FilmTotaal om 06:00 in Celebrity
Mission: Impossible-ster Tom Cruise zit niet graag stil. Wanneer hij aan een film werkt dan steekt hij er veel moeite in. Vooral in actiefilms met grote stunts is dat terug te zien, aangezien de 56-jarige Amerikaan ze meestal zelf uitvoert. Voor zijn nieuwste project geldt hetzelfde, Top Gun: Maverick. Het is het langverwachte vervolg op de originele film uit 1986, die gemaakt is door Tony Scott. Nu heeft Joseph Kosinski de touwtjes in handen. Naast Cruise heeft hij ook beroep gedaan op Miles Teller. Laatstgenoemde is helemaal ondersteboven door zijn collega.

Dat vertelde de 32-jarige acteur in een interview met TheWrap. "Ik probeer hem bij te houden, maar het is moeilijk. Alleen de hoeveelheid al. Ik ben er zeker van dat er mensen zijn die dat een paar dagen kunnen doen. Of een week. Maar kan je dat maand na maand na maand? Er zit niets in deze film waar weinig tot geen training voor nodig was om te klaren."

Nauwkeurig
Tijdens het gesprek onthulde Teller niet wat voor soort stunts we kunnen verwachten. Wel gaf hij meer weg over Cruise's enthousiasme, die op de set altijd nadenkt over het beter maken van de film. Alles voor het publiek. "Wie met iemand werkt die altijd nauwkeurig is - wat betreft het camerawerk, het script, de karakters, de kleding, haar en make-up - mag zichzelf gelukkig prijzen. Die gast stort zich op elke detail."

Plot
Waar Top Gun: Maverick om draait is vooralsnog onbekend. We weten dat Val Kilmer terugkeert als het personage dat hij 33 jaar geleden speelde, dat Teller de zoon speelt van Anthony Edwards' Goose, en dat we nieuwe gezichten kunnen verwachten zoals Jon Hamm, Ed Harris en Jennifer Connelly. Volgens de eerstgenoemde acteur worden er nieuwe technieken toegepast om scherper en intensiever beeld te krijgen. Hamm vertelde ook dat er niet veel gebruik wordt gemaakt van de computer. We zullen het eindresultaat volgend jaar in juli zien, wanneer de film uitkomt.

NieuwsFilm

meest populair