Algemeen

Zack Snyder deelt concepttekening geschrapte opperschurk Darkseid uit 'Justice League'

Mogelijk duikt Darkseid in de toekomst nog in een andere film op.

door Jeffrey Kouters om 10:34 in Algemeen
Filmmaker Zack Snyder heeft zijn fans op Vaderdag getrakteerd met een concepttekening van Darkseid, de bekende schurk van DC Comics die hij wilde introduceren in Justice League (2017). Dit is voor het eerst dat fans iets te zien krijgen van de geschrapte vijand. Ook deelde Snyder een nieuw beeld van Cyborg.

Zack Snyder heeft via Vero een aantal nieuwe zwart-wit beelden gedeeld van wat zijn versie van Justice League geweest zou zijn. Snyder vertrok echter bij de productie en daarom huurde Warner Bros. Avengers-regisseur Joss Whedon in om de film af te maken. De eerste tekening toont Darkseid. Volgens de geruchten was het de bedoeling van Snyder om deze slechterik kort aan het einde van Justice League te laten zien, waarna hij de hoofdschurk zou zijn in het tweede deel.


Ook deelde Snyder een tekening van een geschrapte scène met Cyborg (Ray Fisher). Het lijkt om een soort nachtmerrie of visioen te gaan, waarin Vic Stone zichzelf tussen zijn ouders ziet staan.


Toekomst
Er gaan geruchten dat Darkseid te zien zal zijn in The New Gods, de geplande film van regisseuse Ava DuVernay (Selma). Het is niet duidelijk of Fisher ooit nog terugkeert als superheld Cyborg.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Nou, op mijn telefoon kan ik niks van Darkseid maken, te onduidelijk, daar moet ik mijn laptop even voor aan doen, om Darkseid goed te bekijken.

Maar van mij mag Snyder hiermee stoppen, ons een beetje lekker maken naar zijn doel en versie van zijn Justice League tweeluik, terwijl deze er toch niet zal komen. WB heeft hem aan de kant gezet en zal hoogstwaarschijnlijk nooit zijn versie releasen.

d3c3pticon0608

Avatar

Ook al weet ik wel beter,, maar ik hoop stiekem toch echt op een Snyder cut!! En denk zelfs dat als deze ooit gedropt wordt dat de verkoop cijfers voor deze film best wel wat stijgen. Snyder heeft een toffe visie die goed past in het DC universe (vooral te zien in de extended cut van BvS). Waarschijnlijk zullen we het nooit te weten komen..

Ang3l

Avatar

Nou ook op de laptop is er weinig van te maken hoor ;)

Frietgezicht

Avatar

Uberhaubt zegt zo’n tekening weinig over hoe hij er in de film uit zal zien.
Die Doomsday en Steffenwolf zagen er vast ook beter uit op een concept tekening.

RoberPaulsen

Avatar

Iets zegt me dat Snyder niet helemaal lekker weggegaan is, dit lijken toch op steken onder water richting DC

Pietjebam

Avatar

Snyder is weggegaan bij WB met vertrouwen zijn plannen te volgen, vervolgens stoken zij een dolk in zijn rug en verpesten ze zijn hele film

Sunspot

Avatar

Wil ook een Snyder Cut!

En die Ray Fisher is goed als Cyborg, alleen de CGI was echt ondermaats voor zo een grote film haha.

Zag er wel cool uit, paar shots ook waar hij er wel goed uitzag CGI

STYD

Avatar

Damn, blijft jammer. Zou mooi zijn als DC naar Disney gaat. Want WB bakt er letterlijk niets van.

Sunspot

Avatar

^

Nee!!! DAn zit alles zowat bij Disney haha, wie wilt dat nou werkelijk, allemaal zelfde.

DC moet gewoon ballen hebben en eigen ding blijven doen, niet zo slap zijn Smiley face

STYD

Avatar

Maar het lijkt wel of WB meer te zeggen heeft dan DC. En dat moet juist andersom. Bij Disney zie je duidelijk dat Marvel meer of evenveel te zeggen heeft. En bij DC heb ik het gevoel dat WB Total control heeft.

Sunspot

Avatar

Jammer van Steppenwolf, was veel te simpel, vet karakter, maar nope, niet goed gebruikt en CGI was te matig weer.

En Darkseid kan zo vet zijn, maar moeten ze wel even de koppen bij elkaar steken, gewoon vasthouden zoveel mogelijk aan de plannen, gewoon hun ding doen, aan het materiaal ligt het sowieso niet.

En stop met proberen teveel als Marvel te willen zijn, alleen omdat ze succesvol zijn.

Kijk naar de Box Office, DC films doen het goed in vergelijking met Marvel, behalve dan JL, maar daar hebben ze zelf om gevraagd eigenlijk.

LeonardoPacino

Avatar

^Het paniekvoetbal bij DC/Warner is gewoon dood- en doodzonde. Het gaat met ups en downs bij het DCEU, maar onder de streep ben ik eigenlijk wel positief gestemd over het resultaat. Alleen Justice League vond ik echt superkut, ik kon de film niet eens afkijken bij een tweede zit. Suicide Squad was ook niet best. BvS, de extended cut van een uur of 3 is zelfs één van mijn favoriete superheldenfilms. Daar voor moet ik wel negeren dat Doomsday 100% verkracht is en ook ff doorspoelen bij het 'Martha' moment.Het had alleen zo veel beter kunnen zijn als ze een duidelijke lijn hadden aangehouden en wat meer vertrouwen hadden gehad in dat plan. Uiteindelijk heeft DC naar mijn mening namelijk beter bronmateriaal dan Marvel. Zeker voordat Fantastic Four en de X-men teruggehaald zijn.

NieuwsFilm

meest populair